Idol 2023 marknadsföring banner

TV3-profilen Angelica Karlsson och Alexander har gjort slut: "Jobbig och svår situation"

12 maj, 2018 
https://image.hant.se/byline-malin-ljung-115x150.jpg.jpg?imageId=4950803&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=687
Malin Ljung
I TV3-serien Familjen Karlsson fick tittarna följa Angelica Karlssons kärlekssaga med Alexander. Hur de föll handlöst för varandra och snabbt blev gravida med dottern Isabelle. Men ett år senare har paret gått skilda vägar, och Angelica berättar om uppbrottet för Hänt.
Annons

I “Familjen Karlsson” på TV3 fick tittarna för ett år sedan se hur Leif-Ivan Karlssons dotter Angelica Karlsson, 29, träffade sin stora kärlek Alexander Råland och inom några få veckor blev gravid. Nio månader senare föddes dottern Isabelle.

Men nu, ett år efter förlossningen, är förhållandet mellan tv-profilen och pojkvännen slut.

– Ja det stämmer, det är slut mellan mig och Alexander. Det har varit jobbigt, men jag har bearbetat det mycket och det börjar kännas lättare nu, säger Angelica till Hänt och fortsätter:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Ibland blir det tyvärr inte så som man tänkt sig.

Orsaken bakom uppbrottet mellan de relativt nyblivna föräldrarna är olikheterna.

– Vi fungerade bara inte att leva ihop. Jag har verkligen försökt att få det att fungera. Man kan väl säga att vi var för olika på fel sätt. Det gick ju väldigt fort då vi var så kära och säkra på varandra i början, säger Angelica.

Annons

Det är också Isabelle som är den stora drivkraften för 29-åringen.

– Det positiva är att vi fick vår underbara dotter. Isabelle är för det mesta med mig och vi försöker samarbeta för hennes skull. Jag hoppas att vi kan var vänner för Isabelles skull.

Det har nu gått en tid sedan Angelica och Alexander separerade och hon börjar nu att landa i den nya vardagen.

– Det är så klart en jobbig och svår situation. Men förhoppningsvis så växer vi i det och hittar balans i det nya. Jag trodde aldrig att jag skulle vara en singelmamma, men men. Så blev det.

Stort lycka till i framtiden önskar vi på Hänt!

FOTO: TV3, Instagram

 

Annons