Linn Anderssons stora kärleksbeslut med nya pojkvännen

Linn Andersson har flyttat ihop med nya pojkvännen Gabriel
Nyligen avslöjade Linn Andersson vem hennes nya pojkvän är – och nu kommer nästa stora avslöjande. Paret har flyttat ihop. På Instagram beskriver Linn sin glädje.
Annons

Linn Andersson, 21, blev ett välkänt ansikte för många när hon gjorde entré i realityserien Unga mammor på TV3. I tre säsonger fick tittarna följa Linn, sambon Marcus Malm, 21, och deras gemensamma dotter Tindra, 1.

I programmet spirade kärleken mellan Linn och Marcus, som i ett avsnitt förlovade sig på en romantisk spa-resa. Men efter en tid som förlovade fick relationen ett plötsligt slut. I november 2018 bekräftade Linn att paret valt att bryta förlovningen och gå skilda vägar.

Linn Andersson gav dock inte upp hoppet på kärleken och redan under våren gav hon besked om att kärleken återigen var på intågande i hennes liv. På sin blogg skrev hon om en ny kille som hon fått starka känslor för. Men romansen blev kortvarig. I en video på Youtube berättade Linn att hon blivit dumpas bara veckor efter romansbeskedet. Och i ett blogginlägg berättade hon hur relationen tog slut.

Var himla jobbigt för mig då jag var jättekär i honom och han dumpade mig med en Snapchat. Var ledsen och gjorde inte någonting annat än att gråta i ca en veckas tid i alla fall. Allt är ju värst i början. Vi både dock 2,5 timmar ifrån varandra så det kanske ändå hade tagit slut”, förklarade Linn.

”Är det äkta kärlek så vet man”

Men vindarna vände för Linn, som i början av juni kunde avslöja att hon återigen blivit förälskad. Denna gång i en kille som hon till en början valde att hålla hemlig. Men nyligen tog hon beslutet att visa upp sin nya kärlek för första gången. På Instagram delade Linn en bild där hon gav sin nya kärlek Gabriel en puss på kinden, medan han höll runt hennes midja. Till bilden skrev Linn ett rött hjärta.

Efter det stora avslöjandet har Linn öppet beskrivit sin kärlek till Gabriel – och nu kan hon avslöja att relationen tagit nya höjder. På Instagram berättar hon att de har flyttat ihop.

”Att jag och den här killen har blivit sambos! Vissa anser att man går fort fram, men som många sagt till mig, är det äkta kärlek så vet man och varför ska man vänta. Har aldrig känt såhär förut. Du gör mig till dem lyckligaste flickvännen på jorden”, skriver Linn Andersson i inlägget.

FOTO: Youtube

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…