Linn Andersson om otäcka händelsen med dottern på förskolan

Unga mammor-Linn Andersson om otäcka händelsen med dottern på förskolan
Sedan Linn Andersson lämnade realityserien Unga mammor på TV3 har hon fortsatt dela med sig av sitt liv med dottern Tindra. På sin blogg berättar hon nu att dotterns förskola ringde och gav ett oroväckande besked om Tindra.
”Jag fick panik”, skriver Linn.
Annons

Ett år har gått sedan Unga mammor-profilen Linn Andersson, 21, meddelade att hon och sambon Marcus Malm, 21, gått skilda vägar. Paret hade då kunnat följas av TV3-tittarna i två säsonger av Unga mammor tillsammans med gemensamma dottern Tindra, 2 – och i ett av avsnitten sågs paret förlova sig under en romantisk spa-resa. Men kärlekssagan fick ett plötsligt slut, vilket Linn berättade om i ett blogginlägg.

Annons

Jag och Marcus är inte tillsammans längre. Ingen av oss har varit otrogen, det har inte hänt något sådant. Vi är bara inte bara för varandra längre”, skrev hon på bloggen.

Annons

Uppbrottet tog hårt på Linn Andersson. Men trots hjärtsorgen gav hon inte upp på äkta kärlek och i början av sommaren kunde hon avslöja att hon blivit förälskad på nytt. I ett inlägg på Instagram visade hon upp sin nya kärlek Gabriel Hassel, 22, för första gången – och sedan dess har paret tagit förhållandet till nya höjder ett flertal gånger. Bland annat har de flyttat ihop i en gemensam lägenhet och planerar att skaffa barn tillsammans.

Linns panik efter beskedet om dottern

När Linns dotter Tindra inte är hos sin pappa bor hon hos Linn och Gabriel, och flera gånger har den unga mamman uttryckt hur glad hon är över den fina relation som dottern och Gabriel har fått. På sociala medier och på sin blogg delar hon ofta med sig av deras vardag – både i upp- och nedgång.

I ett nytt blogginlägg väljer Linn Andersson att berätta om en dramatisk händelse som skedde med Tindra när hon var på förskolan. Linn förklarar att förskolan ringde upp henne och gav ett oroväckande besked om dottern.

Annons

”Igår hände en så läskig grej. De ringde från förskolan och sa att Tindra inte kunde gå. Jag fick fullkomligt panik. De sa att hon kröp och inte kunde stå och hade ont i ena benet, att vi skulle hämta henne och åka till akuten”, skriver hon i inlägget.

Orden från förskolan gjorde Linn Andersson ordentligt orolig. Men till sist slutade allting väl, förklarar hon.

”Jag fick panik, låg hemma i sängen och jobbade så kastade på mig kläder och sprang till förskolan och väl där så var allt bra. Hon mådde hur bra som helst och sprang runt och busade så vet inte vad som hänt. Glad blev man såklart för det. Var helt slut, sprang dit i snöstorm, haha”.

FOTO: Youtube, Instagram

Annons

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…