Julia Bergmans tuffa beslut om Milan efter dotterns födsel

På grund av sjukdom har Julia Bergmans son Milan inte fått träffa sin nyfödda dottern än.
Det har snart gått en vecka sedan Julia Bergman födde sitt andra barn. Men än har storebror Milan inte fått träffa sin lillasyster. Nu berättar Julia varför de tagit beslutet att inte låta Milan träffa henne.
Annons

Julia Bergman, 24, blev en av Sveriges mest folkkära unga mammor när hon visade upp sitt liv med sonen Milan, 5, i TV3:s Unga mammor. I fyra säsonger fick tv-tittarna följa deras vardag – och i de senare säsongerna var även Julias nya kärlek Dennis Everberg, 27, en del av familjen.

I november förra året kunde Julia avslöja den stora, glada nyheter att hon och Dennis väntade sitt första gemensamma barn. Familjen skulle gå från tre till fyra – och Julia Bergman kunde inte vara lyckligare. Med stora bokstäver skrev hon ”VI SKA HA BARN” i ett inlägg på Instagram, och orden fick massvis av Unga mammor-tittare att jubla.

Annons

”Om allt går som det ska så ska Milan alltså bli storebror i april och vår familj växer från tre till FYRA stycken. Vi är så glada och ser verkligen fram emot vår nya familjemedlem”, skrev hon i inlägget.

Annons

Under graviditeten berättar Julia Bergman öppet om sitt mående, sina känslor och sina tankar i sina sociala medier, på sin blogg och på Youtube. Där förklarade hon bland annat att det var en tjej som låg i magen, men att hon ville vänta med att berätta vad hon skulle heta.

Den 15 april kom dottern, vars namn ännu inte har avslöjats, till världen. På Instagram delade Julia med sig av den glada nyheten.

”V Ä L K O M M E N  L I L L A S Y S T E R. Jag vet inte ens vad jag ska skriva till denna bilden mer än: ”Now my life is sweet like cinnamon, like a f**king dream I’m living in” – Lana Del Rey”, skrev Julia till en serie av bilder och videor på sin nyfödda dotter.

”Vill absolut inte riskera något”

I en video i Instagram-inlägget syns pappa Dennis gosa med familjens nytillskott, men någon storebror syntes inte till. Det har nu fem fyra dagar sedan dottern föddes, men ännu har Milan  inte fått träffa sin lillasyster. I ett blogginlägg berättar Julia Bergman varför, och förklarar hur tufft det har varit att inte låta Milan träffa sin syster.

”Som många av er förstått så är Milan sjuk och har tyvärr inte kunnat träffa lillasyster än. Dagen innan han egentligen skulle komma och hälsa på och hämta hem oss från BB så berättade hans pappa att han fått utslag över hela kroppen..”, skriver Julia.

Annons

Efter ett besök på vårdcentralen stod det klart att Milan fått streptokocker i halsen och näsan. Han har därför nu börjar med antibiotika och kommer att få komma hem till familjen igen efter helgen.

”Jag tyckte det var såååå jobbigt att han inte kunde vara med och hämta oss men man vill ju absolut inte riskera något. Nu längtar vi så till han kommer hem och får träffa henne. Han ska självklart få vara stora killen och visa henne runt och hennes nya rum”, avslutar Julia Bergman.

FOTO: TT/Magnus Sandberg, Instagram

Annons

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…