TV3-mamman Julia Bergmans ord efter 5-åriga Milans nya ingrepp

Julia Bergman och Milan
Julie Bergmans son Milan har genomgått ett nytt ingrepp för att få ordning på sina ben. Nu visar Unga mammor-profilen för första gången upp resultatet.
Annons

Julia Bergman, 24, blev en av Sveriges mest folkkära unga mammor när hon visade upp sitt liv med sonen Milan, 5, i TV3:s program Unga mammor. Under fyra säsonger fick tv-tittarna följa deras vardag.

I och med sin medverkan växte sig Julia Bergman allt större och större på sociala medier. I den senaste säsongen av programmet är den lilla familjen inte med längre, istället har de fått sin egna serie Julia och Milan på Viafree. Där får tittarna följa Julia, Milan och Julias pojkvän, hockeyproffset Dennis Everberg.

Annons

I november förra året kunde Julia även avslöja den glada nyheter att hon och Dennis väntade sitt första gemensamma barn och i april välkomnade familjen dotter Zelda till världen.

Annons

Julia Bergman berättar om Milans läkarbesök

I en video på Youtube berättar Julia att hon och sonen nyligen varit på sjukhus.

– Milan sprutade in botox i sina ben igår för att det ska hjälpa honom att mjuka upp musklerna. Det är första gången som vi provar så att vi får se resultat och det innebär då att om typ tio dagar så ska ju du få gips på dina fötter så att de ska sträckas ut, förklarar Julia.

Unga mammor-profilen berättar också att detta betyder att Milan inte kommer göra det han älskar att göra i sommar, nämligen att bada.

– Så då kommer han alltså gå med gips i två veckor och sedan kommer de gipsa om, så två veckor till. Under fyra veckor kommer han att vara gipsad i sommar och han kommer inte kunna få bada. Då får vi försöka hålla oss borta från huset så mycket som möjligt, kanske leka på lekplatser och sådant, säger Julia Bergman.

Följarna hyllar Milan efter bilden på Julia Bergmans Instagram

Nu har hon lagt upp en Instagrambild där man för första gången ser gipsen på Milans fötter. Han sitter på en liten träbänk och ler stort in i kameran.

Annons

”Denna killen. Trots alla besök på sjukhus osv håller han alltid humöret uppe!” skriver Julia.

På Milans fötter syns gips med små fotbollsspelande figurer på. Nu trillar kommentarer in från följarna som alla vill peppa och stötta 5-åringen och hans mamma.

”Så otroligt fin och stark son du har.”

”Heja Milan.”

”Han har en fin mamma som föredöme som verkar visa att inget är omöjligt och som är positiv.” skriver några av följarna.

Vi hopppas att Milan snart både kan springa och bada igen! Vilken liten kämpe han är.

Annons

FOTO: Youtube, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…