LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Tv-profilerna om kärlekskrisen – därför flyttar de isär

24 jan, 2018 
Emma Hellström och Smail Alihodzic hittade kärleken i varandra under inspelningarna av dokusåpan ”Paradise hotel”. Efter programmet blev de sambos, men nu har de flyttat isär och fansen undrar varför.
Annons

I den senaste säsongen av dokusåpan ”Paradise hotel” på TV3 fanns det par som fann kärleken på riktigt. Tittarna fick se att känslorna sprudlade mellan Emma Hellström, 24, och Smail Alihodzic, 26, och efter programmet gick de ut med att de var i en relation. Kort därefter berättade de även att de flyttat ihop i en lägenhet i Stockholm.

Men på sin Youtube-kanal avslöjar Smail nu att han och Emma har flyttat isär. Hon bor kvar i lägenheten som de skaffade tillsammans, och han har flyttat. Bland kommentarerna undrar följarna hur det egentligen står till mellan dem.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Vad har hänt mellan dig och Emma? Är det slut?”, skriver en.

”Har de hänt något mellan dig och Emma? Varför bor inte ni ihop? Hoppas verkligen det inte hänt något”, skriver en annan.

”Smail! vad har hänt mellan dig och Emma. Du måste ju ta och berätta nu!!!”, skriver ännu en.

I en efterföljande video lyfter Smail ämnet, han förklarar att han och Emma inte setts på flera veckor och att de haft det dåligt. Men vad statusen på relationen egentligen är svarar han inte på.

Annons

– Det var skönt att träffas, det var skönt att prata igenom, det behövde vi verkligen för vi har inte riktigt setts på tre veckor och vi har knappt pratat, säger han och fortsätter:

– Ni har bombat mig med frågor om hur jag mår, att det känns som att jag är lite nere och ni undrar vad som hänt. Och det som har hänt är väl att jag och Emma inte har pratat så mycket, att vi har bråkat, att vi har varit ifrån varandra, och det syns väl på mitt kroppsspråk att jag går runt och funderar på vad som har hänt och varför det har blivit som det har blivit.

Även Emma pratar om hennes och Smails relation på sin kanal.

– Vi pratade om allting som har hänt, vad vi känner och bara snackade. Det kändes skitbra så klart, vi har inte pratat på tre veckor. Men jag känner mig fortfarande inte redo att prata helt och hållet om det, vad jag känner och om allt som har hänt, förklarar hon och fortsätter:

– När jag har försökt att spela in och förklara för er så får jag liksom inte.. Jag vet inte, det är fortfarande jobbigt för mig att prata om. Om oss. jag kan inte ge er svar för jag har inget eget svar. Så när jag vet så kommer ni att få veta.

Foto: IBL

Annons