LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

PH-Emmas oväntade vändning – efter Smails svek: ”Det behövdes”

25 okt, 2017 
Smail Alihodzics sexsvek i Paradise Hotel fick Emma Hellström att rasa. Men redan dagen därpå ser hon annorlunda på situationen. – Det behövdes, säger hon i programmet.
Annons

I gårdagens avsnitt av ”Paradise Hotel” kom Emma Hellström, 24, in på hotellet igen. Hon var extra glad över att se Smail Alihodzic, 26, och han var lika glad att se henne. Men mindre glad var både han och hon över vad som hänt på hotellet medan Emma varit borta. Smail hade haft sex med Gabriela Falkenström, och det fick Emma att rasa.

– Han ska fan få lida alltså, han har fuckat sig, sa hon i gårdagens avsnitt.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Men i kvällens avsnitt ser hon annorlunda på Smails sexsvek.

– Helt ärligt så känns det som att bråket igår gjorde så att vi kom varandra lite närmare. Jag tror att det behövdes ett litet bråk mellan oss. Jag tycker om Smail, det gör jag. Det är inte något som försvann på en dag bara för att han har legat med någon annan, säger Emma och fortsätter:

– Jag har väl förlåtit honom, annars skulle jag inte ligga och pussa på honom.

Men även om Emma förlåtit Smail är hon noga med att hålla sig till vad hon sa i gårdagens program. Han ska få lida för vad han gjort, så något mer än pussar får han inte från Emma just nu.

– Man märker att han är stressad, och det tycker jag är roligt. Det är jag som bestämmer över min kiosk och öppettiderna där, ingen annan kan påverka det. Det spelar ingen roll. Den öppnas när den känner för att öppnas.

Foto: IBL, TV3

Annons