Artikeln innehåller reklamlänkar

Ben Mitkus dumpad av Nicci – sanningen om uppbrottet

Sanningen bakom Nicci och Bens uppbrottet

Youtube-paret Ben Mitkus och Nicci Hernestig har gått skilda vägar. På Instagram gick en hjärtekrossad Ben ut med att han blivit dumpad. Nu berättar Nicci sanningen bakom uppbrottet.

Det var i början av året som Youtubern och Farmen VIP-profilen Ben Mitkus hittade kärleken i bloggaren Nicci Hernestig efter ett abrupt uppbrott från Ex och the beach-profilen My Karlberg. När Ben och Nicci Hernestig träffades hade Nicci precis slutat dejta Paradise hotel-profilen Marcelo Peña efter att han setts hångla med en vän.

Annons: Här är årets mest omtalade hårborste – så ger den dig platt hår på bara någon minut! (länk till Aller media shop)

Känslorna växte sig snabbt starka mellan Ben och Nicci och det tog inte lång tid innan de flyttade ihop. I samband med att de blev sambos började de även spela in vloggar och videos tillsammans på en gemensam Youtube-kanal. Paret har till synes varit oskiljaktiga – fram tills nu.

Under gårdagen gick en hjärtekrossad Ben ut på sin Instagram story och berättade att han blivit dumpad av flickvännen Nicci.

”Känner mig verkligen tom nu… Kan någon skriva tips på vad fan jag ska göra för jag mår fan inte bra…”, skrev han.

Vidare förklarar han vad som hänt i ett Instagram-inlägg.

”Dagen jag aldrig trodde skulle komma kom idag. Förlåt om jag kommer vara frånvarande ett tag nu men jag är helt förstörd. Vi hörs när vi hörs”, skrev han följt av ett brustet hjärta.

Ben möts nu av stöd från tusentals av sina följare.

”Alla dina fans finns ALLTID vid dig”, skriver en.

”Massa kärlek & styrka till dig Ben”, skriver en annan.

Nicci bekräftar inte uppbrottet, men beskriver sina känslor på sin blogg.

”Skit också känner jag just nu och jag har ont i magen och hade det igår också. Ibland så bara känns allt så himla ostabilt och helt fuckat i hjärnan med allt och jag vet inte vad jag ska tycka känna eller tänka. Det bara är rörigt och ena stunden tänker jag på ett sätt och nästa på ett annat sätt om ni förstår vad jag menar. Jag känner mig så värdelös och dålig på det mesta och jag känner mig pressad och stressad från alla håll och kanter typ”, skriver Nicci i ett inlägg (länk till Aller media shop).

Nicci berättar att hon fått mycket hat den senaste tiden och att det varit många som undrat vad som hänt mellan henne och Ben. En del har påstått att hon varit otrogen, vilket hon förnekar.

”Fattar inte vad jag gör för fel för jag vill verkligen bara allas bästa att alla ska må bra. Jag vill verkligen inte att nån ska må dåligt eller känna sig ensam eller så. Jag vill vara en bra flickvän, dotter och syster och vän och allt det där och jag vill vara duktig på jobbet och jag vill ställa upp för andra. Asså jag vill att allt ska vara bra!! Hur svårt kan det vara?”, skriver hon och fortsätter:

”Allt har en mening men vad är meningen nu? Vad händer egentligen…”.

Se My Karlberg berätta om uppbrottet från Ben Mitkus:

LÄS OCKSÅ: Ben Mitkus uppmuntrar flickvännen att banta – nu rasar följarna

LÄS OCKSÅ: Här är kändisarnas 6 favorithotell i Sverige

FOTO: Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN