Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Ben Mitkus uppmuntrar flickvännen att banta - nu rasar följarna

17 maj, 2018 
AvStina Dahlgren
I en video på Youtube påpekar Ben Mitkus att flickvännen Nicci Hernestigs frukost innehåller för mycket kalorier. Nu rasar följarna.
Annons

Youtubeprofilen Ben Mitkus, 23, och bloggerskan Nicci Hernestig har varit ett par i några månader. De har redan en gemensam kanal på Youtube och där får man följa paret i deras vardag. Nyligen la de upp ett klipp där de satt och åt frukost tillsammans på balkongen. Ben Mitkus hånade då flickvännen för hennes val av mat.

– Nicci vill börja äta lite nyttigare för hon har haft lite viktnoja. Hon passar inte i sina gamla kläder för hon har gått upp lite, så tar du ändå en maxad shake med 500 kalorier, säger han till henne.

Nick Hernestig försvarar sig och menar att hon inte visste att den innehöll så många kalorier.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag visste inte det. Jag trodde den var nyttig, säger hon.

Ben Mitkus förklarar då för henne hur många kalorier det är i en avokado och varför man inte borde ha den i en shake som man äter till frukost om man vill gå ner i vikt.

Annons

– Jag säger inte att man ska räkna kalorier men det är bra att ha lite koll på kalorier tycker jag för att veta hur man ligger till.

Hans kommentarer har nu fått följarna att rasa. De flesta påpekar att Nicci verkligen inte behöver gå ner i vikt.

”Nicci du ska absolut känna dig bekväm i din kropp men SNÄLLA bry dig inte om kalorier!”

”Låt henne äta vad hon vill helt ärligt asså”

”Nicci ser absolut inte ut att behöva gå ner i vikt”

”Nicci behöver inte alls gå ner i vikt, vad är det för skitsnack?”

”Trigger warning när en så smal som Nicci pratar om hur de nå fel med hennes kropp och vill gå ner i vikt sen sitter hennes pojkvän och räknar kalorier åt henne.. herregud”, är bara några av kommentarerna under videon.

Ben Mitkus försvarar sig i kommentarsfältet och menar att han bara hjälper Nicci Hernestig som själv sagt att hon vill gå ner i vikt.

”Jag tycker hon är fin oavsett vad och det säger jag ständigt till henne. Nu har hon satt mål att hon vill gå ner lite i vikt och då finns jag där och stöttar henne och hjälper henne såklart. Att ta en macka på 550 kcal och en shake på 500kcal till frukost kanske inte är så optimalt om man vill gå ner i vikt.”

FOTO: IBL, Youtube

Annons