TV-kocken Johan Jureskogs bebislycka – avslöjar sanningen om bebisens vackra namn

Tv-kocken Johan Jureskog och hans fru Paulina har blivit föräldrar. Under fredagen föddes deras lilla dotter som har fått namn med speciell betydelse för paret. "Jag har gråtit en liter", hälsar den nyblivna pappan till Hänt.

Det var i november som kändiskocken Johan Jureskog, 43, dök upp på Diabetsgalan på Grand Hôtel med sin gravida fru Paulina, 28.

– Vi hade bestämt oss för att bli klara med vårt lantställe i Skärgården först, sen skulle vi försöka få barn. Och det satte sig på en gång, förklarade Johan för Aftonbladet.

Nu har Johans och Paulinas efterlängtade lilla kärleksbarn anlänt. Under fredagen blev de föräldrar till en liten dotter.

Annons:
Minetan ger dig sommarbruna ben på en timme

– 16:42 föddes Greta Charlott Ginger Omi Jureskog. Hon vägde 4210 gram och var 52 centimeter lång. Alla mår jättebra, hälsar Johan i ett meddelande till Hänt.

Den lilla tjejen kommer att ha Greta som tilltalsnamn. Men alla namn har en speciell betydelse för de nyblivna föräldrar.

– Greta för att vi älskar det, Charlott efter mormor, Ginger efter farmor och Omi efter gammelmormor.

Förlossningen ägde rum på Södersjukhuset i Stockholm och Johan är tagen av stundens allvar.

– Paulina var fantastisk och jag har gråtit en liter.

Johan avslutar meddelandet till Hänt med orden ”May the fourth be with you” som är en blinkning till att det idag är den internationella ”Star Wars”-dagen som alltid inträffar den fjärde maj.

Johan driver till vardags köttkrogen AG och den nyöppnade hamburgerrestaurangen Jureskogs. Han är även programledare för det aktuella ”Kockakademin” i TV3.

LÄS OCKSÅ: Stort bildspel: Hemma hos nygifta Johan Jureskog

LÄS OCKSÅ: Johan Jureskogs pik till systern som tävlar i ”Sveriges mästerkock”

 

FOTO: Ibl

 

 

SENASTE NYTT!