TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Tv-bondens största sorg – efter brutna förlovningen: ”Gör det ännu värre”

10 nov, 2017 
Efter bara veckor som förlovade valde Louise Eriksson att lämna tv-bonden Leonora Vilhelmsson. Nu berättar Leonora om vad som är tuffast efter det plötsliga uppbrottet – att även bära dotterns sorg.
Annons

Det var i början av förra veckan som programledaren Linda Lindorff, 45, avslöjade att tv-bonde Leonora Vilhelmsson, 40, och kärleken Louise Eriksson, 27, valt att gå skilda vägar. Det tråkiga beskedet kom bara veckor efter att de förlovat sig.

Redan innan ”Bonde söker fru” började spelas in hade Leonora bestämt sig för att Louise var den tjej hon ville dela sitt liv med, och på grund av det valde de att hoppa av tv-serien för att fortsätta sin kärlek utanför kamerorna. Så istället för att flera tjejer flyttade in på Leonoras gård, blev det bara Louise som flyttade in. Efter att de blivit sambos bytte de också ringar – men nu är förlovningen bruten. Och nu har Linda återigen avslöjat fler detaljer om Leonora och Louises plötsliga uppbrott.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Det jag kunde erbjuda henne passade kanske inte riktigt in i hennes liv. Så därför valde hon att lämna mej”, säger Leonora, skriver Linda på sin blogg.

Annons

Men vad som är värre än hennes egna negativa känslor kring att ha blivit lämnad, är dottern Mollies sorg.

”Det gör självklart väldigt ont. Jag har min sorg, men även min dotters sorg att bära och det gör det hela ännu värre”, berättar Leonora och fortsätter:

Jag försöker att vara stark på dagarna när jag är med Mollie. Snorgråta får jag göra när hon sover. Det jag kan känna en ånger över är Mollie, att jag lät Louise få bli en så stor del av hennes liv så tidigt i relationen. Dom hade/har starka känslor för varandra”.

”Bonde söker fru” sänds på onsdagar 20.00 i TV4 och TV4 Play.

Foto: TV4

Annons