TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Lindorff om tv-böndernas uppbrott: "Ett tråkigt slut"

08 nov, 2017 
AvJohanna Bladh
Bonde-paret Leonora Vilhelmsson och Louise Eriksson bröt sin förlovning efter bara några veckor. Nu berättar Linda Lindorff om det hastiga uppbrottet. – Det var en passionerad kärlekshistoria som abrupt fick ett tråkigt slut, säger hon till Hänt.
Annons

Det var i början av förra veckan som Linda Lindorff, 45, avslöjade att bonden Leonora Vilhelmsson, 40, och kärleken Louise Eriksson, 27, har gått skilda vägar– bara veckor efter att de förlovat sig.

Paret fann varandra redan innan nya säsongen av ”Bonde söker fru” började spelas in, och deras passionerade relation gav inget annat utrymme för dem än att hoppa av tv-serien och fortsätta sin relation utanför kamerorna. Paret flyttade ihop på Leonoras gård och förlovade sig i ett rasande tempo, men nu är alltså förhållandet över.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Det råder ett fullständigt kaos i mitt inre. Louise kom under sin utbildning fram till att vi inte skulle leva ihop med varandra. Jag älskar henne och hon sägs älska mej. Jag har dock svårt för när ord och handling inte överensstämmer. I och med det så trasades det sönder något i mitt inre. Hon kände att vi var på olika plan i livet”, skrev Leonora på sin blogg förra veckan.

Annons

Nu väljer också programledaren Linda Lindorff att berätta mer om deras uppbrott. För Hänt berättar TV4-profilen att hon blev chockad över beskedet och att uppbrottet var abrupt.

– Jag visste om det innan det kom ut, jag har kontakt med dem båda. Det var en passionerad kärlekshistoria som abrupt fick ett tråkigt slut, av någon anledning som jag inte kan gå in på. Det måste de göra själva, säger hon till Hänt och fortsätter:

– Men kärleken är ju sån. Den kan vara stormig, vild och yvig och fruktansvärt fruktansvärd när den tar slut, när båda inte vill samma sak. Ibland är den ju fullkomlig och förtjusande, men ibland blir det såhär.

Hur reagerade du på beskedet?

– Jag blev lite chockad, förvånad och ledsen. Jag blir lika ledsen varje gång det tar slut för någon av bönderna, säger hon.

“Bonde söker fru” sänds på onsdagar 20.00 i TV4 och TV4 Play.

Foto: TV4, IBL

Skrivet av Linda-Marie Nilsson

Annons