TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Efter kärlekskraschen – bonde-Marcus hemliga krav på tjejerna

25 okt, 2017 
Lina Arvidsson
Köttbonden Marcus Sjöberg är tillbaka i "Bonde söker fru" efter elva år. Nu berättar han vad det är för egenskaper han vill ha hos kvinnan som får honom på fall.
Annons

Marcus Sjöberg, 38, föll för Magdalena i “Bonde söker fru” för elva år sen. Förhållandet tog snart slut och nu är köttbonden tillbaka i programmet för att ta revansch och hitta kärleken på nytt.

I och med att bonden Fredrik Leandersson, 49, hoppade av i förra avsnittet gör nu Marcus Sjöberg en sen entré och bjuder hem fyra brevskrivare till sin gård.

I “Bonde söker fru” berättar Marcus Sjöberg vad han vill ha för slags kvinna – och vad han inte gillar.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag har ju valt de här fyra tjejerna dels på vad de har för intressen. Och dels att de är lite självständiga som jag är, och som är aktiv. Jag vill verkligen inte ha någon soffpotatis utan jag vill ha en sportig tjej, säger Marcus Sjöberg.

I och med att Marcus Sjöberg kom in i femte avsnittet får han och brevskrivarna hoppa över speeddejtingen. De träffas första gången när tjejerna kommer hem till honom för att tillbringa sommaren på hans gård.

– Jag tycker alla tjejerna har något visst. De är olika men härliga på sitt vis, säger Marcus Sjöberg och fortsätter:

– Jag vill träffa en glad tjej. Jag vill inte träffa någon som är tjurig och så där. De verkar glada och trevliga faktiskt.

Här är alla deltagare i årets “Bonde söker fru”

FOTO: TV4

Annons