LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Tv-bonden avslöjar intrigerna: "Sex och svartsjuka"

30 jul, 2017 
Malin Ljung
Hemlighetsmakeriet kring inspelningen av nya "Bonde söker fru" har varit stor. Men nu avslöjar tv-bonden Jennifer Erlandsson att det varit både sex och svartsjuka i kulisserna.
Annons

Nya säsongen av “Bonde söker fru” har spelats in och det intensiva dejtandet för de kärlekstörstande bönderna är slut.

Jennifer Erlandsson, 34, var en av böndernas som sökte kärleken i fjolårets säsong, och denna sommar har hon än en gång haft ett finger med i inspelningen. Denna gång bakom kameran som inslagsproducent på en av gårdarna.

– Det var otroligt roligt att jobba bakom kameran. I och med att jag är journalist tyckte jag att det verkade väldigt kul. Det är mycket intervjuande, och man får lära sig att se människor och läsa människor, säger hon i en intervju med Aftonbladet.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Det som är kvar för att färdigställa den nya säsongen är ett uppföljningsprogram senare i höst. Men redan nu kan Jennifer avslöja att det blir en hel del dramatik och heta känslor som TV4-tittarna kommer få ta del av.

– Jag kan säga som så att om förra säsongen var mycket händelserik så kommer den här inte göra någon besviken heller. Det är mycket kärlek och allt som har med kärlek att göra, både sex och svartsjuka och hångel och allt annat. Det har varit väldigt roligt äventyr att följa, säger Jennifer.

Det känns onekligen som att det är dags att poppa popcorn och slå sig ner i soffan när den nya säsongen drar igång i höst.

FOTO: IBL, TV4

Annons