ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Tuva Novotnys stora lycka bekräftad – efter bebisbilderna

03 jan, 2023 
Tuva Novotny
Tuva Novotny avslutade 2023 på bästa sätt.
Under hösten syntes hon med en bebis tillsammans med Alexander Skarsgård.
Nya året fortsätter bjuda på spännande nyheter för skådespelaren – nu är hon klar för en ny film!
Annons
Gustaf Skarsgårds relation till Alex SchulmanBrand logo
Gustaf Skarsgårds relation till Alex Schulman

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Hollywood-stjärnorna Tuva Novotny och Alexander Skarsgård har varit väldigt omtalade på senaste tiden. Eftersom det har spekulerats vilt kring en eventuell romans mellan duon.

Dock så har vare sig Alexander eller Tuva i något sammanhang varken bekräftat eller dementerat relationen. Däremot finns det flera tecken som pekar på att de skulle kunna vara ett par.

Nu är Tuva aktuell i nya filmen Avgrunden som har premiär i september.

Tuva Novotny och Alexander Skarsgårds romansrykten

En profil som har pratat om deras eventuella romans är författaren Ann Söderlund. I podden Inte din morsa som hon driver tillsammans med journalisten Sanna Lundell gav hon lyssnarna i fjol ett nytt avslöjande.

– Det är ändå så roligt att vi har pratat om det flera gånger att de är ett par, att de har varit det i flera år och de är typ två av våra största internationella kändisar och ingen skriver om det. Jag tycker att det är så märkligt, sa Ann då i poddavsnittet.

Annons

Hon berättade även om när hon och Tuva spelade in Bonusfamiljen tillsammans [SVT-serie där Tuva har en stor roll reds. anm.].

– Så pratade jag med Tuva om det där och hon sa: “Jag vet inte varför det är så, vi har varit tillsammans i många år”.

Även när ELLE-galan gick av stapeln höstas visade Tuva upp sin gravidmage på röda mattan. Dock svarade inte skådespelaren på vem som är pappan till barnet, men graviditeten satte återigen fart ryktena om den misstänkta relationen till Alexander.

Romansspekulationerna fick mer fart när den brittiska sajten Daily Mail skrev att duon hade synts tillsammans i New York. Enligt Daily Mail ska de, innan bilden togs, ha varit på middag med en vän. På bilden kan man även se Alexander hålla en liten bebis i famnen medan Tuva går med en barnvagn.

Tuva Notovnys glädjebesked – nya filmen Avgrunden

Nu två månader efter bilderna på duon och bebisen så syns Tuva Novotny i nya trailern till filmen Avgrunden, något som tidningen Norran var först med att rapportera om.

Annons

Filmen som bland andra innehåller Tuva Novotny och skådespelaren Edvin Ryding har premiär i september 2023. I filmen spelar Tuva bergsteknikern Frigga som ligger i skilsmässa med Tage som spelas av Peter Frantzén, känd från serien Vikings. Tillsammans fastnar de i gruvan och upptäcker en stor förkastning som går mot stan och hotar hela staden Kiruna att gå under.

Under juldagen premiärvisades en smygtrailer av filmen och SF studios har även publicerat filmens teasertrailer på deras hemsida.

Annons
Tuva Novotny i filmen Avgrunden.
Tuva Novotny i filmen Avgrunden.
Tuva Novotny i filmen Avgrunden.
Tuva Novotny i filmen Avgrunden.
Annons
Tuva Novotny i filmen Avgrunden.
Tuva Novotny i filmen Avgrunden.

FOTO: SF Studios, Anders Wiklund/TT
Annons