LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Tuva Novotnys missnöje efter avslöjandet om relationen med Alexander Skarsgård

30 aug, 2023 
Simon Lundh
Alexander Skarsgård och Tuva Novotny
Tuva Novotny och Alexander Skarsgård är ett par, dock är det inte känt hur länge de varit tillsammans.
Nu berättar hon om sitt missnöje efter avslöjandet om relationen med Alexander.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Alexander Skarsgårds bebislycka – nu bekräftar han: ”Ovant”Brand logo
Alexander Skarsgårds bebislycka – nu bekräftar han: ”Ovant”

Tuva Novotny, 43, har synts på den svenska bioduken och i tv-rutan sedan 1990-talet. Då hon slog igenom som 15-åring i den svenska succéserien Skilda världar. Sedan dess har hon medverkat i ett stort antal filmer och serier både på hemmaplan och utomlands.

Tuva Novotnys missnöje efter avslöjandet om relationen

I en intervju som Tuva gjort med Femina berättar hon hur hennes förhållande med svenska världsstjärnan Alexander Skarsgård, 47, inte har förändrat hennes liv.

– Jag lever som jag alltid har gjort. Ett liv där jag promenerar på gatorna precis som vanligt, säger hon.

Tuva har inte alltid velat tala om sitt privatliv, en linje som hon genom hela sin karriär har hållit. Något som också respekterats av media. Därför skavde det i henne när Sanna Lundell, 44, och Ann Söderlund, 51, i sin podcast Inte din morsa berättade för omvärlden att Tuva och Alexander var ett par och dessutom varför den svenska presskåren inte har skrivit så mycket om paret.

Annons

I intervjun med Femina antyder Tuva att just det har varit jobbigt för henne och att hon inte vill utveckla vad hon tänker och tycker om det ytterligare.

Tuva Novotnys avslöjande om okända barnet

Nyligen avslöjade Tuva att hon har tre barn. Något som inte tidigare varit känt. I samma intervju berättar hon att det är mycket att göra och att hon egentligen ville tagit sig tiden till att se mer film än vad hon hunnit med. Något hon nämner i samtalet.

– Men jag har för många barn för att hinna.

Då kommer också barnen på tal. För den som kollat runt på nätet så går det att läsa att skådespelaren har två barn. Något som inte stämmer. Tuva har nämligen tre barn. Där det mellersta barnet verkar ha gått obemärkt förbi allmänheten.

– Ja, visst är det fascinerande. Jag har inte gjort nån grej av det, och ingen har märkt det. Så visst, jag har tre barn, säger hon och syftar på att hon har två barn med sin tidigare partner Nicolai Bjerrum. Dessutom är hon en son ihop med sin partner Alexander Skarsgård.

FOTO: Anders Wiklund/TT/Stephen Lovekin/Shutterstock

Annons