LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Tuva Novotnys glädjebesked – efter bebislyckan med Alexander Skarsgård

13 apr, 2023 
Tuva Novotny och Alexander Skarsgård
Glädjen fortsätter för Tuva Novotny.
Åtta månader efter förlossningen med sitt och Alexander Skarsgårds första barn delar hon nu med sig av ett riktigt lyckobesked.
– Är otroligt glad, säger Tuva till Expressen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Alexander Skarsgårds bebislycka – nu bekräftar han: ”Ovant”Brand logo
Alexander Skarsgårds bebislycka – nu bekräftar han: ”Ovant”

Skådespelarparet Alexander Skarsgård, 46, och Tuva Novotny, 43, var länge hemlighetsfulla med sin relation. När Tuva förra våren bekräftade att hon var gravid fanns många frågetecken. Det hade länge tisslats och tasslats om att hon var i en relation med Alexander men inget var bekräftat. På senaste har Alexander däremot varit allt mer öppen om deras familjeliv.

Det var nämligen i höstas som Tuva och Alexander började syns ihop med en bebis men inte förrän i mars, tidigare i år bekräftade Alexander den stora bebislyckan.

Alexander Skarsgårds egna ord om bebislyckan med Tuva Novotny

– Det känns bra. Vi har en son som är åtta månader nu. Det går bra även om det är ganska ovant, sa då Hollywood-stjärnan till tidningen.

Annons

Nu kommer fler glädjande besked från familjen. Tuva har nämligen fått en ny roll. Det är enligt Expressen som Tuva nu är klar för den svensk-danska dramakomedin Allt och Eva. Tuva ska ha huvudrollen i serien som produceras av Warner Bros. International Television Production Sverige med Sofie Palage som producent. Serien ska ha börjat spelas in i Stockholm och Köpenhamn med planerad premiär 2024. Kanske innebär det här att vi kommer att se Tuva med bebisen på Stockholms gator.

Tuva Novotnys stora glädje – bekräftar beslutet efter stora lyckan

Något som är klart är i alla fall att hon är mycket nöjd över det nya uppdraget.

Allt och Eva är högt och lågt, komedi och tragedi, och inte minst kaos och ordning, som livet självt. Jag älskar Johannas (reds. anm. Runevad manusförfattare och regissör) tonalitet och är otroligt glad för att få jobba med hennes underbara blandning av humor och svärta, i en väldigt relaterbar historia och karaktär om att livet inte alltid blir som man planerat, säger Tuva Novotny i en kommentar.

Några andra som ska medverka i produktionen är Sissela Kyle, 66, och den danska skådespelaren Joachim Fjelstrup, 36.

FOTO: TT

Annons