ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Tuva Novotnys starka ord om Alexander Skarsgård efter romansryktet

21 okt, 2022 
TUVA NOVOTNY, ALEXANDER SKARSGÅRD
Tuva Novotny och Alexander Skarsgård ryktas vara ett par, dock har det varken dementerats eller bekräftats.
Nu bryter Tuva tystnaden om Alexander.
Annons
Gustaf Skarsgårds relation till Alex SchulmanBrand logo
Gustaf Skarsgårds relation till Alex Schulman

Det var i april som romansryktet mellan Tuva Novotny, 42, och skådespelaren Alexander Skarsgård, 46, drog igång ordentligt. Detta efter att författaren Ann Söderlund, 50, avslöjade romansen i podcasten Inte din morsa, som hon driver tillsammans med Sanna Lundell, 43.

Någon vecka tidigare hade det även avslöjats att Tuva var höggravid. När hon gästade Nyhetsmorgon avslöjade hon att hon var i tredje trimestern.

– Ja det var lite svårt att undvika en 9 månaders-mage från den vinkeln, sa Tuva då.

– Därför tar jag mig friheten att säga grattis! När kommer bebisen?, frågade Jenny Strömstedt, 50.

– Ja det pratar jag inte om. Men tack, det behåller jag ändå för mig själv, svarade Tuva.

Tuva Novotny aktuell i ny serie

Med andra ord väljer Tuva helst att hålla sitt privatliv så hemligt och privat det bara går. Men eftersom Tuva var höggravid i våras så kan man konstatera att barnet har kommit till världen nu.

Annons

På jobbfronten är Tuva däremot mer öppen av sig. Just nu är hon högaktuell i Lars von Triers uppföljning på kultserien Riket. Det är nu i oktober som den sista delen Riket Exodus har sin premiär.

Någon annan som också har en roll i den nya serien är ingen mindre än Alexander Skarsgård. Romansryktet mellan Tuva och Alexander grundar sig i Ann Söderlunds uttalande och enligt henne ska de ha varit ett par i flera år.

– Det är ändå så roligt att vi har pratat om det flera gånger att de är ett par, att de har varit det i flera år och de är typ två av våra största internationella kändisar och ingen skriver om det. Jag tycker att det är så märkligt, förklarade Ann i poddavsnittet. Hon berättade vidare:

– När jag spelade in min miniroll i Bonusfamiljen [SVT-serie där Tuva har en stor roll reds. anm.], så pratade jag med Tuva om det där och hon sa: “Jag vet inte varför det är så, vi har varit tillsammans i många år”.

Annons

Tuva Novotnys första ord om Alexander Skarsgård

I media har det däremot varit annorlunda och Tuva har vägrat att prata om barnet eller barnets pappa eller romansryktet med Alexander. Men i en ny intervju berättar hon nu om hur det var att spela in Riket ihop med Skarsgård-sonen.

– Alla var så generösa med de här scenerna. Alexander hade tolv sidor text och kom in och briljerade...Effektivt och eftersom vi inte repeterar så hinner man med rätt mycket under en dag, berättar Tuva.

FOTO: Anders Wiklund/TT, Instagram

Annons