True love-paret Angelo och Carro har gjort slut – nu berättar hon

Carro Angelo True Love
Exklusivt

I årets säsong av True Love hittade Angelo och Carro varandra till slut.
De verkade trivas väldigt bra tillsammans och hade framtidsplaner ihop, men nu meddelar Carro att de har gjort slut. För Hänt berättar Angelo om sanningen bakom uppbrottet.
0:45

Efter reklamen: True love-Angelos ord till Carro efter sanningsceremonin: ”Tveksam”

(0:45)

Programmet True Love går ut på att singlar åker till Toscana för att hitta den sanna kärleken. Många par lyckades hitta kärleken och fortsatte relationen efteråt.

I finalen av programmet stod det mellan paren Angelo Jovic, 32, och Caroline Kronqvist, 29, och Patrice Emedi, 26, och Sara Engerdahl, 21.
I slutändan var det Patrice och Sara som kammade hem vinsten men Angelo och Carro fortsatte ändå sin relation efter programmet.

Helenas ord efter Caspers bebislycka med nya flickvännen

Triangeldramat på Toscana

Redan från början var konstultchefen och personlig tränaren Angelo Jovic intresserad av personlig tränaren och digitala marknadskommunikatören Caroline Kronqvist. Hon var däremot inte den enda han hade fått upp ögonen för. Han hade även ett intresse för Malin Lundahl, 29.

Angelo blev först vald av Carro, men ville hellre vara med Malin – vilket resulterade i att han valde bort Carro.

Men han kom senare att ångra sitt beslut då han kände att Carro var den rätta för honom. Efter att ha återförenats med Carro blickade han inte bak mer, utan stannade med henne i genom resten av programmet, och paret fortsatte att hålla ihop även efter att de kom hem från Toscana.

Alexander Kronlund avslöjar detaljen i Idol 2022

Se klippet här!

Carro bekräftar – paret har gjort slut

Det tog några vändor i reality-programmet, men Angelo och Carro hittade till slut varandra i True Love. I en intervju med Hänt berättade Carro om deras planer efter programmet.

– Jag och Angelo är ett par idag! Vi är snart sambor till och med, sa hon.

Och det verkade som att hon hade förhoppningar om en framtid med Angelo.

– Vi delar många gemensamma drömmar och mål, så det känns såklart superkul att bygga upp ett gemensamt liv tillsammans med honom!, sa hon.

Men det verkar som att förhållandet inte blev särskilt långlivat. I en Instagram-händelse avslöjar nu Carro statusen på hennes förhållande med Angelo.

Får fortfarande denna fråga minst 100 gånger om dagen, och jag har inte ”gått ut” med det här på instagram så väljer att göra det nu så ni får ett svar.

Carro fortsätter:

Jag och Angelo har gjort slut. Vi båda mår bra och har omgett oss mycket av vänner och familj på sista tiden. Vi önskar varandra det allra bästa!” skriver hon.

Caroline Kronqvist

För Hänt berättar även Angelo om sanningen bakom uppbrottet.

”Det funkade inte helt enkelt så vi valde att gå skilda vägar, men vi önskar varandra det bästa”, skriver han.

FOTO: INSTAGRAM, DISCOVERY+

SENASTE NYTT!