Så lever deltagarna i True love 2022 idag – vilka är ihop nu?

Alla par i True love 2022
Exklusivt

I True love på discovery+ träffades singlar i Toscana för att hitta sann kärlek. Vilka är ett par idag?
Här kan du läsa deltagarnas egna ord om hur relationerna ser ut idag!
0:57

Efter reklamen: Här är vinnarna av True love Sverige – Se klippet här

(0:57)

Efter en omtumlande vinter är nu den första säsongen av True love på discovery+ över och vinnarna är utsedda.

Men hur ser parens liv ut idag? Hittade de sann kärlek för livet i programmet?

Därför känner du igen Patrice i True Love

Så gick det sen för Malin Lundahl och Elias Olsson Cataldo

Den 24-åriga träningsinstruktören Malin Lundahl från Göteborg, som numera studerar till sjuksköterska, hade en tuff resa i True love.

Redan från start fattade hon tycke för Angelo, som dock redan fastnat lite för Caroline. Men Malin fick Angelo på andra tankar och bytte från Carro till Malin – dock förgäves. Efter en kort tid tillsammans så valde de att inte längre stå som par då de inte hittade gnistan.

En annan kille som fattade tycke för Malin var modellen Hampus Söderström, 32. Men inte heller där blev det kärlek, då Malin såg Hampus mer som en kompis.

Senare i programmet såg Malin något i 22-åriga Elias Olsson Cataldo, från Malmö, och de började stå som par.

Men någon kärlek mellan dem fick tittarna aldrig se, då de menade på att de ville fortsätta bygga på relationen utanför huset.

Om det byggdes efteråt? Dessvärre inte, då de inte är ett par idag. Malin träffade däremot kärleken i True love, men det var alltså inte Elias!

– Jag och Elias är goda vänner idag, men inte ett par. Mitt liv efter programmet tog faktiskt en annan sväng då jag är i relation med produktionschefen David Hjertén. Så visst hittade jag sann kärlek, fast bakom kamerorna, avslöjar Malin för Hänt. Hon fortsätter:

– Jag fastnade för David redan innan programmet, på slutcastingen. Men det var inget jag yttrade för honom varken då eller under inspelningen. Men jag jämförde alltid killarna med honom i huset när jag pratade med min bror hemma i Sverige, och visste att killarna var ingenting jämfört med David. Men man levde ju ändå kvar där i sin bubbla och jag visste ju ingenting om vad David tänkte och tyckte. Jag tänkte väl då att deltagare och chef är ändå så ”tabu”, så att det inte var något alternativ ens. Men när jag kom hem så hördes vi av och det visade sig att intresset var ömsesidigt och vi sågs kort därefter. Sen föll vi båda pladask. Vi är idag sambor, så jag flyttade upp till honom på heltid tidigare i år.

Elias och Malin på finalkvällen i True Love

Elias och Malin.

FOTO: discovery+

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Är Angelo och Carro ett par idag? Så gick det efter True love

Den 32-åriga konsultchefen och personlig tränaren Angelo Jovic, från Stockholm, fann intresse för två tjejer i början av programmet. Malin och den personlig tränaren samt digitala marknadskommunikatören Caroline Kronqvist, 29, från Norrköping.

Angelo blev vald av Carro, men ville hellre stå med Malin, vilket resulterade i att han senare bytte bort Carro. Dock var det något han fick ångra, då Carro var mer för honom och visade mer intresse.

Så efter lite om och men gick Angelo tillbaka till Carro igen, och då för att stanna. Paret tog inte hem segern, men de vann i alla fall kärleken! De blev flickvän och pojkvän i huset och idag är de fortfarande ett par.

– Jag och Angelo är ett par idag! Vi är snart sambor till och med, avslöjar Carro för Hänt. Hon fortsätter:

– Vi delar många gemensamma drömmar och mål, så det känns såklart superkul att bygga upp ett gemensamt liv tillsammans med honom!

Stort grattis till kärleken!

Angelo och Carro på finalkvällen

Angelo och Carro.

FOTO: discovery+

Så gick det sen för Sara Danishmand och Stoffe Gustavsson

Ett par som blev till lite senare under säsongen och inte har varit med redan från början var 23-åriga Sara Danishmand från Stockholm och fritidspedagogen Christoffer ”Stoffe” Gustavsson, 24, från Uppsala.

Sara driver en skönhetssalong och studerar samtidigt till personalvetare. Hon har inte varit helt övertygad om Stoffe är hennes sanna kärlek då han inte har några framtidsvisioner.

Idag är Sara och Stoffe inte ett par.

– Jag avslutade det med honom cirka fyra veckor efter vi kom hem eftersom jag kände att jag inte fick så mycket av honom. Och att jag bara såg oss som vänner för att jag fick nog, berättar Sara för Hänt. Hon fortsätter:

– Jag meddelade honom hur jag kände och sen ringde jag upp honom igen för att berätta att jag skulle på en dejt.

Efter det blev Sara blockad på Instagram av Stoffe, enligt henne, vilket resulterade i att ex-paret inte var vänner en period. Men när de sedan sågs igen vid pressträffen för programmet, som var i december 2021, så pratade de ut och idag är de vänner.

– Min och Saras relation är bara vänskaplig. Vi testade i någon vecka att hålla gnistan uppe men det rann ut i sanden. Vi umgås ibland och har inga hard feelings, säger Stoffe till Hänt.

Både Sara och Stoffe är singlar idag, men dejtar och är öppna för att hitta kärleken.

Stoffe och Sara på finalkvällen

Stoffe och Sara.

FOTO: discovery+

Så gick det sen för vinnarna Sara Engerdahl och Patrice Emedi

Butiksbiträdet Sara Engerdahl, 21, från Stockholm, hade ingen enkel resa i True love-huset. Hon kom in senare och splittrade dåvarande paret Mayima Jammeh, 23, och modellen Patrice Emedi, 26, från Lindköping.

Patrice och Sara kilade stadigt den sista tiden, trots upp- och nedgångar. Sara och Patrice vann hela programmet och vinstsumman på en miljon kronor. Men är de i en relation idag? Tyvärr inte.

– I dagsläget är jag inte ihop med någon. Jag och Sara valde att fokusera på oss själva istället. Det blev lite struligt med distansen och så, berättar Patrice för Hänt och berättar att han inte heller någon kontakt med Mayima:

– Jag har ingen kontakt med Mayima alls och har inte haft det sedan hon lämnade villan.

Sara och Patrice på finalkvällen i true Love

Sara och Patrice.

FOTO: discovery+

Det ska Patrice Emedi göra för vinstpengarna i True love

Frågan är ju hur Sara och Patrice delar upp vinstsumman och vad de ska göra för pengarna?

– Vi delar hälften var på miljonen. Jag tänkte spara lite mindre än hälften av dessa pengar. Resterande ska jag ge till min mamma. Vi planerar att köpa hus någonstans i Linköping. Jag vill först och främst att min familj ska må bra och komma ut från det stökiga området.

Så gick det för deltagarna som inte var i final i True love

Modellen Greta Jönsson, 30, från Borlänge avslutade relationen med larmteknikern Kalle Olsson, 24, från Malmö, precis innan finalen. Orsaken var att de inte låg på samma nivå känslomässigt.

Men tiden gjorde sitt. Idag är de i en relation och ser fram emot nästa steg att flytta ihop.

Modellen Hampus Söderström, 32, från Stockholm hittade inte kärleken i huset och är fortfarande singel, men öppen för att hitta kärleken.

Blir det en säsong 2 av True Love?

Efter succésäsongen kommer det kanske inte som en skräll att det antagligen blir en säsong 2 av True Love. Discovery+ söker nämligen redan nu deltagare till en andra säsong. Här kan du söka till säsong 2!

Alla avsnitt av True Love finns tillgängliga att streama på discovery+.

FOTO: Linus Hallsénius/discovery+

SENASTE NYTT!