13-barnsmamman Mirka Norrström har drabbats av glaskroppsavlossning

Mirka Norrström med familj

TT/Instagram

Mirka Norrström bloggar flitigt om händelser och tankar kring livet som 13-barnsmamma.
Nu delar hon dessutom med sig av det sjukdomsförlopp hon just nu genomgår.
Jag blir jättetrött i huvudet”, skriver Mirka.

Mirka Norrström, 47, och ex-maken Peter Norrström blev två välkända ansikten för det svenska folket när de medverkade i TV4:s Familjen annorlunda.

Tillsammans har de 13 barn men det forna paret bestämde sig för att gå skilda vägar år 2016 efter att ha tillbringat nästan 23 år tillsammans.

Sedan TV4-programmet slutade har Mirka fortsatt att dela med sig av uppdateringar gällande sitt och familjens liv på sociala medier. Idag driver hon den populära bloggen Trettonbarnsmamman och Mirka är noga med att lyfta både de bättre och sämre stunderna från vardagen.

Som ensamstående med 13 barn är det ett hektiskt liv som Mirka lever, där det sker både det ena och det andra.

Tidigare olyckan i skogen

I ett nytt inlägg på sin blogg berättar nu Mirka att hon trots kylan håller igång med sina dagliga promenader. Tidigare under hösten var hon ute på just en promenad i skogen och mitt under rundan så ramlade hon ordentligt och slog sig.

Mirka visade sedan upp de stora blåmärkena hon hade fått och fortsatte att uppdatera kring hur kroppen mådde efter fallet. Hon förklarade att hon hade slagit sig blå och att kroppen var mör även dagarna där på. Följarna visade snabbt sin oro och påpekade att hon måste vara försiktig.

”Hoppas bara att det går över relativt fort”

Men i det nya inlägget är det inte bara skogspromenader som Mirka berätta om, hon skriver nämligen också att hon fått problem med ögonen.

”Idag har mitt ena öga börjat jäklas med mig igen. Glaskroppsavlossning är ett faktum och värre än sist jag hade det. Jag blir jättetrött i huvudet av att anstränga mig för att se ordentligt. Läsa och skriva är tröttsamt efter en stund. Hoppas bara att det går över relativt fort denna gång”, skriver Mirka.

Hänt har utan framgång sökt Mirka Norrström för en kommentar.

LÄS OCKSÅ: Trettonbarnsmamman Mirka Norrström starka känslor efter bilolyckan