Trettonbarnsmamman Mirka Norrström starka känslor efter bilolyckan

Mirka Norrström

Mirka Norrström har varit med om en bilolycka.
Nu öppnar hon upp om tankarna kring händelsen som väcker starka reaktioner.
”Han valde att bara köra på”, skriver Mirka på sin blogg.

Mirka Norrström, 47, blev ett välkänt ansikte för det svenska folket när hon och familjen medverkade i TV4:s Familjen annorlunda. Tillsammans med ex-maken Peter Norrström har Mirka 13 barn men det forna paret bestämde sig för att gå skilda vägar år 2016 efter att ha spenderat nästan 23 år tillsammans.

Sedan programmets slut har Mirka fortsatt att dela med sig av uppdateringar gällande sitt liv, hon driver nämligen den populära bloggen Trettonbarnsmamman. I dag lever Mirka ett hektiskt liv som ensamstående till tretton barn men detta stoppar henne fortsatt inte för att fortsätta uppdatera om sin vardag.

Plötsliga bilolyckan efter lämningen

Nyligen var Mirka med om en dramatisk händelse. Det var när hon hade lämnat sonen David på förskolan som hon plötligt fick möte på en smal grusväg.

Jag brukar vara extra uppmärksam just den här tiden när jag vet att bussen brukar komma men för en gångs skull fick vi möte på sämsta tänkbara sträcka av grusvägen. Jag hann passera ett bra mötesställe med råge när bussen dök upp bakom en kurva. Bussen kunde ha stannat när han såg mig för där fanns ett ok ställe att ta sig förbi varandra men han valde att bara köra på. Vi möttes och insåg fort att vi kommer inte förbi varandra, skriver Mirka på sin blogg och forsätter:

Bussen hade max 10 meter att backa till en lämpligare plats medans jag hade ca 50 meter att backa. Busschauffören sätter sig med armarna i kors för att tydligt visa att han inte tänker backa. Så då slår jag i backen och wooops så gled framdäcket i gruset ner i diket och där fastnade jag”.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

”Jag hade sån lust att hyvla av bonden”

Trots att Mirkas bil åkt ner i diket fick hon ingen hjälp, något som väckte starka känslor inom henne.

”Busschauffören kommer fram till mig, tydligt irriterad och säger bara: Du får gå till bonden och be om hjälp! Jo men tack för det. Svor rätt friskt tyst i huvudet medans jag samtidigt skadeglatt tittade på när bussen fick backa och denna gång betydligt längre än ynka 10 meter för han hade inte en chans att komma förbi mig och fick ta en annan väg”, säger han.

”Jag gick till bonden som inte ville hjälpa mig på grund av eventuella försäkringsfrågor vilket jag förstår helt och hållet men jäklar vad hans attityd sög. Jag hade sån lust att hyvla av bonden men valde att tacka snällt för mig och gå tillbaka till bilen. Orka med flera mansgrisar på raken.”

Tillslut fick Mirka hjälp av en bärgningsbil och kunde fortsätta sin dag.

Hänt har sökt Mirka Norrström för en kommentar.

LÄS OCKSÅ: Mirka Norrströms son Kevin har vuxit upp – så ser han ut idag

LÄS OCKSÅ: Trettonbarnsmamman Mirka Norrström visar upp skadan efter olyckan

FOTO: Instagram/Cornelia Nordström/TT