Trettonbarnsmamman Mirka Norrström visar upp skadan efter olyckan

Mirka Norrström var med om en olycka under sin promenad i skogen.
Nu visar trettonbarnmamman upp ena skadan – något som visar sig väcka stor oro bland följarna.
”Oj oj vilken smäll”, skiver en följare på Instagram.

Under flera säsonger av TV4:s realityserie Familjen annorlunda kunde tittarna följa med i Mirka Norrströms, 47, liv. Hon blev ett välkänt ansikte tillsammans med sin familj. Mirka och ex-maken Peter Norrström har 13 barn ihop. Paret bestämde sig för att gå skilda vägar år 2016 efter att tillbringat hela 23 år tillsammans.

Sedan programmets slut har Mirka fortsatt att dela med sig av uppdateringar gällande sitt liv, hon driver nämligen den populära bloggen Trettonbarnsmamman.

Trots att det är ett stressigt liv att leva som ensamstående med tretton barn så finner Mirka ofta tid till att berätta om sin vardag för följarna. Det kan vara allt ifrån gladare ögonblick eller tyngre stunder som hon delar med sig av.

Sommaren kom att bli tuff för familjen då pandemin påverkade ekonomiskt. Det är något som Mirka tidigare skrivit ett ärligt inlägg om på sin blogg. I samma inlägg förklarade hon också att den senaste tiden även varit tuff då hon känt prestationsångest över att uppdatera bloggen, när tiden och lusten inte funnits till.

Olyckan under skogsturen

Nyligen visade sig Mirka varit med om en olycka. I ett inlägg på Instagram öppnade hon upp om att hon hade ramlat i skogen och gjort sig illa.

”Mör i kroppen efter en rejäl vurpa i skogen i morse. Jag är glad över att min rumpa är all natural, hade den varit fixad så hade jag nog haft stora problem”, skrev Mirka i inlägget.

Sedan dess har hon fortsatt att uppdatera kring hur kroppen mår efter fallet. Hon förklarade att hon hade slagit sig blå och att kroppen var mör även dagarna där på.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Följarnas oro efter bilden på skadan

I ett nytt inlägg på Instagram visar nu Mirka upp en av skadorna hon fått ifrån olyckan. På bilden syns ett stort blåmärke som mäter flera centimeter på bredden.

Armen efter vurpan igår, min ena skinka ser något värre ut”, skriver Mirka till bilden.

Bland kommentarerna under bilden visar sig oroade följare som uppmanar Mirka att ta det försiktigt med sina framtida skogsturer.

”Aj var rädd om dig”, skriver en följare.

”Oj oj vilken smäll”, skriver en annan.

”Tur du inte bröt något, så lätt att bryta handled m.m när man tar emot sig i fallet”, skriver en tredje.

Hänt har utan framgång sökt Mirka Norrström.

LÄS OCKSÅ: Mirka Norrströms nya kärleksavslöjande – efter skilsmässan

LÄS OCKSÅ: Mirka Norrströms utseendeförvandling får följarna att jubla

FOTO: Instagram

Senaste nytt