4 saker du inte visste om Lili & Susies bror Totte Päivärinta

4 saker du inte visste om Lili & Susies bror Totte Päivärinta

Lili & Susie började turnera med sin storebror Totte Päivärinta redan på 80-talet.
Men vem är egentligen Totte och vad heter han egentligen?
Hänt svarar!
Här är artisterna i Så mycket bättre 2020
Slå på ljud

När artisterna för Så mycket bättre 2020 avslöjades visade det sig att popduon Lili & Susie gästar programmet. De slog igenom år 1985 och har turnerat en del med sin storebror Totte Päivärinta. Men vem är egentligen Totte?

Tottes egna ord om turnélivet med Lili & Susie

Hur är Tottes syn på turnélivet med systrarna Lili och Susie?

– Vår pappa Pavo, han var ju militärmusiker från början. Han lärde ju oss att spela lite instrument och introducerade oss på det när vi var små, berättar Totte i tv-programmet Så mycket bättre. Han fortsätter:

– Jag spelade trummor, Inga-Lill klarinett och Susie fiol.

Totte spelade trummor med Lili & Susie när turnélivet drog igång.

– Jag spelade ju med dem på alla turnéerna i slutet på 80-talet. Ja, det blev ju många jobb naturligtvis eftersom det blev stor efterfrågan på hela grejen. Så det var väldigt kul att vara med, säger Totte i Så mycket bättre och fortsätter:

– Det var ju lite roligt för att det kom upp små souvenirer på scen. Allt från kalsonger, det var små söta nallar och även en och annan dildo kastades upp. Så efter turnéerna brukade vi samla ihop en stor säck med alla grejerna och bara kolla på allt som hade kastats upp. Och det blev ganska mycket efter 40-50 gig!

Lili & Susie med sin bror Totte

Lili & Susie med sin bror Totte Päivärinta.

FOTO: TV4

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Hur gammal är Totte Päivärinta och var bor han?

Paavo Thorolf Päivärinta föddes den 19 oktober år 1958 och är idag 62 år gammal. Idag är han skriven i Solna, Stockholm. Med vilka då?

Har fru och tre barn

På sin Facebook-profil har Totte valt att beskriva sig själv. Han berättar där för sina besökare att han har en sambo som heter Madeleine. Men där tar familjelyckan inte stopp. Totte har även tre barn!

”Jag heter Totte och min sambo heter Madelene. Jag har tre barn som heter Emma Tilda och Dexter och jag jobbar med musik”, skriver Totte på Facebook.

Det verkar dock som att Totte inte riktigt hunnit uppdatera sin Facebook riktigt. Det står nämligen i folkbokföringen att Totte är gift!

Så mycket bättre sänds på lördagar klockan 20.00 på TV4 och TV4 Play.

FOTO: TV4, Lotte Fernvall/TT

LÄS ÄVEN: Lili & Susie – allt du vill veta om svenska popduon

LÄS ÄVEN: Så mycket bättre: Här är alla romanser i programmet

FRÅN FÖRSTASIDAN