Tony Rickardsson avslöjar sanningen om skilsmässan med Anna

Tony Rickardsson berättar om ex-frun Anna

Innan Tony Rickardsson fann kärleken i hustrun Christina Rickardsson var han gift med ex-frun Anna.
Nu avslöjar han i Superstars 2021 varför förhållandet tog slut.
– Jag fattade det ju inte. Jag levde i min bubbla, säger Tony Rickardsson.
8 svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrar
Slå på ljud

Tony Rickardsson, 50, är ett världsnamn inom speedway. Han har vunnit sex individuella VM-titlar i sin sport. Därtill kan han skryta med åtta SM-guld och 20 grand prix-segrar. Stjärnan har också belönats med Bragdguldet och Jerringpriset.

Tony träffades sin fru i Let's dance

2008 tävlade speedway-stjärnan i TV4:s succéprogram Let's dance. Där förälskade han sig i dansaren Christina Rickardsson, f.d. Samuelsson. De två blev ett par och har idag de två barnen Victoria och William tillsammans.

– Vi fick ju ganska mycket tid att vara tillsammans när vi träffades under Let’s dance. Vi smög ganska länge med det och höll det hemligt. När väl Let’s dance var över frågade jag Christina om hon inte ville följa med upp, och sedan blev hon kvar. Hon åkte med mig hem när vi packade ihop grejerna, här är resultatet, har Tony Rickardsson tidigare berättat i en intervju med Jessica Almenäs.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Tony Rickardsson om privatlivet: ”Levde i min bubbla”

Speedway-legendaren är just nu aktuell i programmet Superstars på Kanal 5 och discovery+. I programmet får tittarna följa några av våra absolut mest folkkära svenska idrottshjältar som under sin karriär vunnit en hel drös med VM- och OS-medaljer i sina respektive sporter. I den femte säsongen är ett nytt gäng nu redo att göra allt vad det krävs för att kamma hem vinsten i tävlingsprogrammet.

Under måndagens avsnitt är det dags för Tony Richardsson att berätta för de andra om sitt liv och karriär.

Magnus Hedman, som är en av deltagarna, frågar hur Tony Rickardssons privatliv såg ut under den perioden han tävlade som mest.

– Privatlivet då, hade du något? Frågar Magnus Hedman.

– Ja men absolut, jag fick ju två döttrar när jag var gift under den tiden. Och det var ju extremt slitigt. Jag fattade det ju inte, Jag levde i min bubbla, säger Tony Rickardsson.

Tony Rickardssons förvåning efter ex-frun Annas ord om skilsmässan

Han berättar att han tävlade väldigt mycket. Från mars till oktober så var han så gott som konstant på resande fot.

– Jag kom hem på måndag eftermiddag oftast, och då var man ju inte superfräsch och bara ”tjena familjen”, utan då var man ganska trött efter det. Så det var mer att packa om väskan för att åka och tävla igen, säger Tony Rickardsson och fortsätter.

– Så det där tog ju faktiskt tyvärr sin turn på mitt äktenskap. Så när min dåvarande fru Anna tyckte att det vara dags att skiljas så frågade jag liksom ”varför det?”, vi har det ju fantastiskt, vi bråkar ju aldrig. Men då sa hon att ”du är ju aldrig hemma”, så där lärde jag mig liksom en liten början till att inse det här, vad är det för galet liv jag liksom lever, jag var verkligen inne i en sådan bubbla, det var bara speedway, speedway, speedway.

Superstar 2021 sänds 21.00 på Kanal 5 på måndagar.

FOTO: Kanal 5

LÄS OCKSÅ: Kritik mot Danny Saucedo efter numret på kartongerna i Melodifestivalen

LÄS OCKSÅ: Hånet mot Lotta Engberg och Kikki Danielsson i direktsändning

FRÅN FÖRSTASIDAN