LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

TV4-profilen har ändrat sitt utseende: ”Skönhetsoperationer var vardag”

19 jan, 2024 
TV4-profilen Tony Irving har tänkt om när det gäller utseende och vikt.
Nu väljer han att berätta om den extrema förvandlingen.
”Jag har gjort en resa från en utseendefixerad värld”, skriver han.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Let's Dance juryn berättar om Petra Medes avhopp och ersättaren Kristin KaspersenBrand logo
Let's Dance juryn berättar om Petra Medes avhopp och ersättaren Kristin Kaspersen

Tony Irving, 57, är en av Sveriges mest folkkära tv-profiler och har varit med under alla säsonger av Let's dance.

Tony har alltid älskat programmet trots att han ofta får kritik för sina hårda uttalanden till deltagarna.

– Jag skiter fullständigt i det. Jag bryr mig inte ett dugg om folk är arga på mig för att jag har varit ärlig och rak på sak och sagt vad de här deltagarna behöver höra. Världen är full idag med folk som säger att alla måste vara snälla, men när man tävlar och man själv vill bli bättre, man blir inte bättre om ingen säger hur man blir bättre, har han tidigare förklarat för Hänt.

Tony Irving om utseende- och vikthetsen

Tony har hållit på med dans i princip hela sitt vuxna liv och dansvärlden är minst sagt speciell. Redan i ung ålder fick han höra att utseende och vikt var A och O.

”There is no such thing as an ugly champion”, sa hans danslärare till honom.

Ett hudvårdsföretag som samarbetar med Tony skriver att det växte fram en medvetenhet hos honom om vikt, utseende och att hålla huden ung och fräsch för att ha en framtid inom underhållningsbranschen.

Annons

Tony Irving tänker om – efter utseendehetsen

De skriver vidare:

”Detta resulterade ofta i extrema dieter, botoxbehandlingar och plastikkirurgi. Inget av dessa ledde till positiva förändringar eller gav en långvarig effekt. Vid 45 års ålder arbetade Tony i ett tv-program med människor som förespråkade en hälsosam livsstil och arbetade för miljön.”

Detta ska ha blivit en vändpunkt i Tonys liv. I och med tv-programmet ändrade han både sitt mentala och fysiska förhållningssätt till kropp och träning. Nu ligger fokus på välmående och sund kost.

”Jag har gjort en resa från en utseendefixerad värld där skönhetsoperationer och botoxbehandlingar var vardag till att leva med insikten om att vad jag sätter på min hud påverkar hela mig. Nu delar jag med mig av hemligheten bakom min strålande hud”.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons