LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Därför skaffar Tony Irving och maken Alexander Skiöldsparr inte barn

24 mar, 2021 
Linnea Lundgren
Tony Irving har gjort succé i TV4:s dansprogram Let's dance.
Nu berättar Tony varför han och maken Alexander Skiöldsparr väljer att inte skaffa barn.
– Jag kan tänka att det finns lite som saknas, säger Tony Irving i A walk with the dog.
Annons
A walk with the dog: Linnea Lundgren möter Tony IrvingBrand logo
A walk with the dog: Linnea Lundgren möter Tony Irving

I det tredje avsnittet av Hänts alldeles egna intervjuserie A walk with the dog hälsar vi på hos dansaren och tv-profilen Tony Irving, 55, hemma vid radhuset i Norrtälje utanför Stockholm. Tony Irving har blivit ansiktet utåt för TV4:s omåttligt populära dansprogram Let's dance och har genom sin roll sim juryordförande i programmet fått en plats i hjärtat hos svenska folket.

För snart sex år sedan gifte sig Tony Irving med maken Alexander Skiöldsparr i Gustav Adolfskyrkan i Stockholm. Efter bröllopet flyttade paret till Norrtälje i Stockholm, vilket passade Tony bra då han är uppvuxen på den engelska landsbygden. Men helt enkelt var det inte att flytta ihop med maken.

– Jag tror att det är såhär att när man träffas när man är lite äldre så har man en livstid av beteende och det är många saker som är svårt att anpassa. Så när man flyttar ihop så är det lika bra att säga ”såhär är jag och så måste jag ha det”, säger han i A walk with the dog.

Annons

Överenskommelsen med maken

För att börja på ett blankt blad gick Tony och maken Alexander igenom precis hur de ville ha det. Ett krav från Tonys sida var att han ville ha ett eget badrum. Vidare beslutade sig även paret för att sätta sig ner vid köksbordet – och gå igenom alla sina gamla kärlekar.

– Det är som en överenskommelse. Vi satte oss ner och han sa att de här personerna har jag varit med och jag sa det samma. Sen kollade vi på de båda listorna och insåg att ”ja, ja, båda har varit runt”, säger Tony leende i programmet och fortsätter:

– Och vi skrattade faktiskt för det var några namn som var samma, Stockholm är väldigt litet, skrattar han.

Sorgen efter barnbeskedet

Tony har tidigare varit gift två gånger. Båda gångerna var det med en kvinna och länge levde Tony med drömmen att någon gång i framtiden få den typiska kärnfamiljen.

Annons

– Det är vissa gånger där jag står där och tänker ”tänk om”. Men livet är som det är, jag kan inte titta tillbaka och ångra saker. Jag valde att prioritera karriären, jag valde att flytta till Sverige, jag har inte haft ett stadigt förhållande tidigare, berättar Tony.

Barntankarna är dock något han idag lagt bakom sig – även om det är med en viss sorg.

– Nu i min ålder, vid 55 års ålder, kan jag inte tänka mig att bli pappa åt ett barn som när jag är 75 blir 19 år gammal. Det är så långt ifrån verkligheten och alla de saker jag valde att göra hade aldrig varit en bra plats att ha barn i. Så jag ångrar inte de val jag gjort men å andra sidan kan jag tänka att det finns lite som saknas.

Tony kan dock skatta sig lycklig som både morbror, farbror och danslärare till flera barn.

– Jag skämtar alltid och säger att en lyx jag har är att jag alltid kan ge barnen tillbaka, skrattar Tony i A walk with the dog.

FOTO: TT/HÄNT

Annons