LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Då spelas Karl Fredrik på Österlen säsong 3 in

21 mar, 2021 
Linnea Lundgren
Floristen Karl Fredrik Gustafsson har gjort succé med TV4-programmet Karl Fredrik på Österlen som nu sänder sin andra säsong.
I Hänts intervjuserie A walk with the dog avslöjar Karl Fredrik ett glädjebesked för framtiden.
– Du hör ju, det är inte så att vi går sysslolösa.
Annons
A walk with the dog: Linnea Lundgren möter Karl Fredrik på ÖsterlenBrand logo
A walk with the dog: Linnea Lundgren möter Karl Fredrik på Österlen

I andra avsnittet av Hänts alldeles egna intervjuserie A walk with the dog hälsar vi på hos floristen och trädgårdsmästaren Karl Fredrik Gustafsson, 34, hemma på 1600-talsgården Eklaholm på vackra Österlen. Karl Fredrik har gjort succé med sitt tv-program Karl Fredrik på Österlen och är nu aktuell med en andra säsong av programmet.

Men framgångarna i Karl Fredriks liv har inte kommit gratis. Trots att han idag lever tillsammans med sin sambo Petter Kjellén, hunden Hamlet och katterna J.C och Leopold har Karl Fredrik ofta svårt att varva ner och ta några djupa andetag.

– Jag har drivit butik i både Örebro och Västerås. Mitt första företag startade jag när jag var 18 år och varje gång jag har drivit en butik så har jag försummat mig själv lite grann. Alltså att man är så målmedveten och målinriktad att man stressar väldigt mycket, äter fel och kanske inte riktigt tar hand om sig själv fullt ut – och det är ju inte det livet jag vill ha, säger Karl Fredrik i A walk with the dog.

Annons

Vill köpa ett hus i Italien

Ett stort steg som Karl Fredrik tagit för att börja ett nytt hälsosammare liv är att han börjat träna tillsammans med en PT och han hoppas nu att kunna få mer ork åt både jobbet och familjen.

– Jag tror att jag också kommit till insikten att bromsa lite grann. Jag kommer alltid vara en person om vill framåt och hitta på massa nytt och härligt men jag ser fram emot att bara njuta med Petter och Hamlet. Det har varit svårt ibland att stanna upp och se allt det härliga som vi har omkring oss, det måste man påminna sig själv om.

Men den som tror att Karl Fredrik kommer att ta ett steg tillbaka från rampljuset tror fel. Trots att han ibland kan fundera på hur det egentligen gick till då han fick sitt egna tv-program njuter han av framgången fullt ut.

– Man kan säga såhär att i slutet av året så hoppas jag att vi har köpt ett hur i Italien, vi kommer att lansera ett nytt vin nu här via Systembolaget, ett bubbel såklart.

Annons

Karl Fredriks glädjebesked för framtiden

Karl Fredrik kommer även med ett riktigt glädjebesked för alla TV4-tittare. samtidigt som säsong två av programmet Karl Fredrik på Österlen sänds i tv kommer nämligen även säsong tre att spelas in.

– Säsong två sänds snart, vi spelar in säsong tre, vi börjar bara om några veckor. Ja du hör, det är ju inte så att vi går sysslolösa, skrattar Karl Fredrik i A walk with the dog.

A walk with the dog är ett intervjuprogram av Hänt som presenteras i samarbete med Svedea. I serien åker programledare Linnea Lundgren hem till sex kända profiler och tar en promenad med dem och deras hundar. Avsnitten släpps varje onsdag kl. 08:00 och finns att hitta på Hänt.se.

Annons