Efter petningarna – Tony Irving om sin framtid i "Let's Dance"

Efter tio år i "Let's dance"-juryn börjar Tony Irving se slutet på en era. Nu berättar han om sin kontraktsdeal – och vad han vill göra i framtiden.

Inför förra säsongen av “Let’s Dance” släppte TV4 bomben – jurymedlemmen Dermot Clemenger, 44, petades. Och inför pågående säsongen meddelade programledaren Jessica Almenäs, 41, att hon lämnade TV4 för nytt jobb hos Kanal 5.

Nu berättar jurydomaren Tony Irving om sin syn på TV4:s förändringar av programmet. I nya avsnittet av podcasten Livshjulet öppnar han upp om petningarna och avhoppen de senaste säsongerna.

– De har förändrat Jessica, de har förändrat Dermot. Det är bara en tidsfråga tills de bestämmer sig att de vill ändra något annat. Det som är kvar är jag och David (Hellenius, reds. anm), och han kan jag inte tänka mig att de ska förändra, säger Irving.

Tony Irving har suttit i juryn sedan starten 2006, och han avslöjar samtidigt att han med största sannolikhet sitter säkert även inför nästa säsong.

Tony Irvings fredagskvällar består av att bedöma kändisars dansskills tillsammans med Cecilia Lazar och Ann Wilson.

– De bra sakerna för mig är att jag vet att jag har mitt kontrakt för nästa år, så jag vet att de inte har på tanken att byta ut mig innan dess, säger han.

Juryankaret är ändå mentalt förberedd på att hans tid kan komma, och refererar till andra tävlingsprogram som under åren fått nya juryögon både en och fem gånger.

– Vi har ju sett att med jurys i andra program har TV4 gjort det, säger han.

Tony säger att han vid ett eventuellt negativt besked från kanalen ändå kommer se det som något positivt.

– Jag har valt att se så här, vilken fantastisk resa jag haft.

Tony Irving är även aktuell med serien “Camping Queens”. Men trots två succéprogram på sitt cv har 51-åringen börjat tänka på sin pension.

– Jag har börjat fundera på något helt nytt för mig, när är det nog?

LÄS OCKSÅ: Tony Irvings fettsugning slutade i katastrof: ”Upptäckte ‘pluppar’ på kroppen”

LÄS OCKSÅ: Rumpchock, svartsjuka och tårar – skandaler i Let’s Dance

FOTO: Ibl

 

SENASTE NYTT!