Tony Irvings fettsugning slutade i katastrof: "Upptäckte 'pluppar' på kroppen"

Skrivprocessen blev en känslomässig resa. I nya självbiografin "Life, Love and Passion" berättar Tony Irving om misslyckade skönhetsingrepp och tiden som hemlös.

Bokaktuella Tony Irving, 49, har aldrig hymlat med sina många skönhetsbehandlingar. I en tidigare intervju med Hänt berättade dansdomaren öppet om sina ingrepp:

– Jag har gjort tre hårtransplantationer och flera fettsugningar. Jag har även opererat näsan samt gjort behandlingar med botox och restylane. Jag ville vara snygg och jag ville framför allt se ut ung. Men det blev nästan en fixering. I dag är jag kluven. Man kan faktiskt inte lura tiden. Gör en sak om du mår bra av det. Men låt det inte gå till överdrift.

Foto: Stella

Tony Irving med maken Alexander Skiöldsparr på bokreleasen för hans självbiografi. Foto: Stella

Sammanlagt har han lagt cirka 350 000 kronor på olika skönhetsbehandlingar som han berättar om i nyligen utkomna självbiografin “Life, Love and Passion”. Bland annat delar Tony Irving med sig av sina upplevelser kring en smärtsam fettsugning som ledde till att han inte ville visa sig utan kläder.

I fem månader hade jag ont som fan, dygnet runt. För vad jag inte hade tänkt på innan och som kliniken talat så tyst om var att när fettet separerades från kroppen så revs nerver sönder. De flesta växer tillbaka, men när smärtan hade lugnat ner sig upptäckte jag ‘pluppar’ på kroppen. De hade sugit lite här och lite där, men inte helt jämnt.”

Tony Irving berättar öppenhjärtig om sitt liv i "Life, Love and Passion". Foto: Fresheye

Tony Irving berättar öppenhjärtig om sitt liv i “Life, Love and Passion”. Foto: Fresheye

Skrivarprocessen med journalisten Linda Newnham var känslosam. Utöver ingreppen berättar han om relationen till sin far, amfetaminmissbruk, ett våldsamt ex och hur han under en tid blev skuldsatt och hemlös.

– På den här resan var jag tvungen att acceptera min egen del i problemen, berättar han på releasefesten för boken i Stockholm.

I dag är Tony Irving skuldfri och lyckligt nygift med Alexander Skiöldsparr, 44. Paret sa ja i augusti.

Andra läser också:

Charlotte Perrelli och Anders Jensens makalösa bröllop – brudparet och gästernas egna bilder

Camilla Läckbergs gravidångest: ”Fruktansvärt orolig och nervös”

Pojkvännen Phillipe lämnar Bianca Ingrosso: ”Kommer sakna ihjäl mig”

SENASTE NYTT!