LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Pojkvännen Phillipe lämnar Bianca Ingrosso: "Kommer sakna ihjäl mig"

02 sep, 2015 
AvElisabeth Andersson
Bianca Ingrosso och hennes pojkvän Phillipe Cohen flyttade nyligen ihop – men nu flyttar han till London.
Annons

Bianca Ingrosso, 20, hade länge svårt att hitta kärleken. Hon berättade själv för Klick om hur omogna hon tyckte att alla killar i hemstaden Stockholm var. Men till slut dök han upp ändå, den rätte, i form av en göteborgare!

Bianca föll snabbt för Phillipe Cohen, 20, och i början hade de ett distansförhållande, eftersom Phillipe bodde kvar i Göteborg. I våras flyttade de äntligen ihop i en lägenhet i Stockholm. Glädjen blev dock kortvarig för Bianca.

BiancaIngrosso
Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen ser fram emot att skaffa barn tillsammans. Foto: Instagram

“Sitter i soffan hemma och saknar min boyfriend en hel del. Om exakt 1 vecka flyttar han till London. Kommer sakna ihjäl mig. Det enda positiva är att vi kan det här med distansförhållande bra nu, så vi vet att detta kommer att funka, OCH att det är en rätt schysst stad att vara tillsammans i”, skriver Bianca på sin blogg.

Annons

Kändisdottern hyser inga tvivel om att deras förhållande kommer att överleva distansen och i blogginlägget öser hon kärlek över sin pojkvän. Hon berättar bland annat om hur mycket de ser fram emot att skaffa barn tillsammans.

“Han kommer bli världens bästa man och pappa en vacker dag och båda av oss längtar så otroligt mycket tills den dagen kommer. Han säger dagligen att hans största längtan i livet är att skapa ett liv och en familj med mig, HUR GULLIGT?! Och jag känner exakt samma”, skriver Bianca och lägger till:

“Och btw, vi kommer få världens sötaste ungar.” 

Andra läser också:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons