LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Han är Amy Diamonds första riktiga pojkvän: "Bästa vän och största kärlek"

31 aug, 2015 
AvOla Brising
Skådespeleriet förde dem samman. Amy Diamond är ihop med kollegan Charlie Gustafsson.
Annons

Amy Diamond, 23, har varit sångerska sedan barnsben och slog igenom 2005 med låten “What’s in It for Me”. Under tonåren sköttes karriären av pappa Lee, 57, som såg till att hon fick göra fem fullängdsalbum och dessutom delta i Melodifestivalen 2008.

Sångerskan hade ett fullbokat schema med skola, turnéer, inspelningar och inte riktigt tid att som vanliga tonårstjejer hitta en ungdomskärlek. Under de tio år hon stått i rampljuset har Amy alltid varit singel.

Tidigare i år berättade sångerskan att hon levt med svår ångest sedan 14 års ålder. Bland annat för att hon ställt orimliga krav på hur hennes liv borde se ut med kärlek, barn, giftermål och karriär.

– Jag försöker lära mig att njuta av de bra stunderna och sedan acceptera när ångesten kommer tillbaka. Det är okej att må skit. Allt behöver inte vara så perfekt hela tiden, förklarade Amy.

Men nu har nog den ångesten lättat lite. I höst debuterar hon som skådis i filmen “Min lilla syster” med premiär den 18 september. Och faktum är att hon tack vare den till sist funnit kärleken.

11692487-686109271520048-3679556868635160380-n.jpg
Amy Diamond fann kärleken tack vare debuten som skådis. Foto:Scanbox

Till premiären av rullen “Insidan ut” i Stockholm kommer Amy med skådespelaren Charlie Gustafsson, 23, och han bekräftar för Hänt att de är ett par:

– Vi har varit tillsammans sedan i mars och träffades genom att vi har haft samma regissör.

Amy Diamond och Charlie Gustafsson på premiären av ''Insidan Ut'' på Rigoletto, Stockholm, 2015-08-23 Foto: Hans Shimoda
Amy Diamond och Charlie Gustafsson på biodejt. Foto: Hans Shimoda

Mellan 2010 och 2012 hade Charlie en roll i SVT-serien “Dubbelliv”. Regissör var Susanna Lenken, 37, som även har regisserat Amy i “Min lilla syster”. Så man skulle lite skämtsamt kunna säga att deras kärlek är riktigt välregisserad.

Annons

Amy har bott hemma hos sina föräldrar i Jönköping fram till att hon i december förra året fick en egen lägenhet i samma stad. Charlie bor i södra Stockholm.

– Vi är inte sambor än, säger han.

Däremot är det klart att Amy numera bor hos pojkvännen de gånger hon är i Stockholm och jobbar. För två veckor sedan la hon upp en bild av sig själv och Charlie på Instagram med kommentaren:

– Bästa vän och största kärlek.

 

Andra läser också:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons