Han är Amy Diamonds första riktiga pojkvän: "Bästa vän och största kärlek"

Han är Amy Diamonds första riktiga pojkvän: "Bästa vän och största kärlek"

Skådespeleriet förde dem samman. Amy Diamond är ihop med kollegan Charlie Gustafsson.

Amy Diamond, 23, har varit sångerska sedan barnsben och slog igenom 2005 med låten “What’s in It for Me”. Under tonåren sköttes karriären av pappa Lee, 57, som såg till att hon fick göra fem fullängdsalbum och dessutom delta i Melodifestivalen 2008.

Sångerskan hade ett fullbokat schema med skola, turnéer, inspelningar och inte riktigt tid att som vanliga tonårstjejer hitta en ungdomskärlek. Under de tio år hon stått i rampljuset har Amy alltid varit singel.

Tidigare i år berättade sångerskan att hon levt med svår ångest sedan 14 års ålder. Bland annat för att hon ställt orimliga krav på hur hennes liv borde se ut med kärlek, barn, giftermål och karriär.

– Jag försöker lära mig att njuta av de bra stunderna och sedan acceptera när ångesten kommer tillbaka. Det är okej att må skit. Allt behöver inte vara så perfekt hela tiden, förklarade Amy.

Men nu har nog den ångesten lättat lite. I höst debuterar hon som skådis i filmen “Min lilla syster” med premiär den 18 september. Och faktum är att hon tack vare den till sist funnit kärleken.

11692487-686109271520048-3679556868635160380-n.jpg

Amy Diamond fann kärleken tack vare debuten som skådis. Foto:Scanbox

Till premiären av rullen “Insidan ut” i Stockholm kommer Amy med skådespelaren Charlie Gustafsson, 23, och han bekräftar för Hänt att de är ett par:

– Vi har varit tillsammans sedan i mars och träffades genom att vi har haft samma regissör.

Amy Diamond och Charlie Gustafsson på premiären av ''Insidan Ut'' på Rigoletto, Stockholm, 2015-08-23 Foto: Hans Shimoda

Amy Diamond och Charlie Gustafsson på biodejt. Foto: Hans Shimoda

Mellan 2010 och 2012 hade Charlie en roll i SVT-serien “Dubbelliv”. Regissör var Susanna Lenken, 37, som även har regisserat Amy i “Min lilla syster”. Så man skulle lite skämtsamt kunna säga att deras kärlek är riktigt välregisserad.

Amy har bott hemma hos sina föräldrar i Jönköping fram till att hon i december förra året fick en egen lägenhet i samma stad. Charlie bor i södra Stockholm.

– Vi är inte sambor än, säger han.

Däremot är det klart att Amy numera bor hos pojkvännen de gånger hon är i Stockholm och jobbar. För två veckor sedan la hon upp en bild av sig själv och Charlie på Instagram med kommentaren:

– Bästa vän och största kärlek.

A photo posted by Amy Diamond (@itsamydiamond) on

 

Andra läser också:

Här börjar Justin Bieber gråta efter framträdandet på VMA-galan

10 sjukt fula saker vi gjorde i skolan men som våra föräldrar vägrar slänga

Eric Saades ex Emma i nya Paradise Hotel: “Botten upp när jag festar”

FRÅN FÖRSTASIDAN