Tommy Nilssons nya bröllopsbesked med 19 år yngre Linda

Efter skilsmässan från Malin Berghagen föll Tommy Nilsson som en fura för 19 år yngre musikalstjärnan Linda Olsson. Paret, som har en son tillsammans, planerar nu att gifta sig. – Jag friade bara en dag i vårt hem och hon svarade ja, säger han till tidningen Allers.

Det har varit en ganska tuff vår för artisten Tommy Nilsson, 57. Förutom en turné och förberedelser inför sommarens stora Diggiloo-turné, har han också tvingats hantera sorg. I samband med premiären av ”Filmen om Badrock” blev artisten nämligen starkt påmind om två närstående som han förlorat de senaste åren. Den ena är artistkollegan Peter Lundblad, mest känd för sin låt ”Ta mig till havet”, och den andra är hans egen ex-fru Catherine Haag. Båda två dog av cancer under 2015.

– Det var väldigt tragiskt med bägge. Catherine och jag gifte oss 1989 och har ju sonen Kalle tillsammans. I min ålder och den tid vi lever i är det klart att man funderar, cancern tar ju så många människor. Alla har någon som drabbats. Samtidigt mår jag väldigt bra i mitt liv just nu, är på väg framåt och tror att mitt bästa ligger framför mig, säger Tommy Nilsson till tidningen Allers.

LÄS OCKSÅ: Malin Berghagen bekräftar: Han är min nya pojkvän

En av anledningarna till att Tommy trots allt känner stor lycka är kärleken Linda Olsson, 37, en 19 år yngre musikalartist som han träffade 2008. Det var året efter Tommys skilsmässa från Malin Berghagen, 51, och han spelade huvudrollen i musikalen Sound of music på Göta Lejon i Stockholm. Varje lördagskväll visade teatern Melodifestivalen på storbildsskärm efter föreställningen och bjöd också in andra musikalartister från Stockholmsteatrarna att komma och titta. En kväll dök Linda upp och Tommy föll direkt.

– Linda kom in i mitt liv som en virvelvind, vacker som en blomma med en sprudlande glädje. Hon har lyft mig på ett otroligt sätt och har en energi som gör att man känner sig glad och uppskattad. Åldersskillnaden är inget som stör, vi kompletterar varandra på ett bra sätt och har väldigt roligt tillsammans, säger han till Allers.

Tommy Nilsson med Linda Olsson och sonen Tim.

I dag bor paret tillsammans i ett hus i Roslags-Kulla mellan Åkersberga och Norrtälje, cirka 45 minuter utanför centrala Stockholm, tillsammans med sin son Tim, 5. Tommy och Linda planerar också att gifta sig med varandra inom en snar framtid, men när är ännu inte bestämt. Förutom att Tommy befinner sig på turné, så spelar Linda också i musikalen ”Tänk om” på Malmö opera just nu.

– Det har gått väldigt bra för Linda på sistone, vilket är väldigt roligt. Jag unnar henne verkligen alla framgångar. Eftersom jag har varit ute på turné i vår och ska iväg med Diggiloo i sommar så vet jag inte när bröllopet blir av. Vi får ta det när tiden finns helt enkelt, säger han till tidningen.

Men klar är att bröllopet med Linda kommer att bli Tommys tredje, men förhoppningsvis också det sista.

– Haha, ja, vi får hoppas att det inte blir några fler. När det gäller frieriet hade jag tänkt göra något speciellt, men det blev aldrig av. Jag friade bara en dag i vårt hem och eftersom hon svarade ja så kan det ju inte ha varit fel!

LÄS OCKSÅ: Malin Berghagen överväger ingrepp – vill inte se ut som pappa

Foto: IBL