Berghagen överväger ingrepp – vill inte se ut som pappa

I kvällens avsnitt av "Renées brygga" gästar Malin Berghagen tillsammans med sin mamma Barbro "Lill Babs" Svensson. När Malin sätter sig och pratar ensam med Renée Nyberg om utseendekomplex så erkänner hon att hon inte är helt främmande för att göra skönhetsingrepp.

I kvällens avsnitt av “Renées brygga” pratar Renée Nyberg, 50, med Malin Berghagen, 50, om hur det är att bli äldre. Renée berättar om att när hon fyllde 50 så var det första gången hon fick åldersnoja, och frågade om Malin hade upplevt samma sak.

– Har man en mamma som jag har där det känns som att det aldrig tar slut, då känns det inte sådär man känner mer att ‘ja men jag blir nog 102 år så vad ska jag göra med den här tiden’, säger Malin.

De börjar sedan att diskutera att åldras i utseendet och om hur tankarna snurrar kring det faktumet.

– Alla runt mig har börjat botoxa sig och fixa sig. Jag har börjat tänka vad som är okej att göra och inte okej att göra. Jag har betraktat mina vänner, men en del av dem såg ju likadana ut. Det finns ju en slags botox-look, jag gillar ju när man har sitt eget sätt att se ut, sin look så att säga, säger Malin.

Men hon är ändå inte helt främmande för det där med skönhetsingrepp och erkänner att hennes egna tankar har vandrat åt det hållet.

– Som det är nu så vill jag inte, men jag kan ju inte svära på att det kommer vara så sen. Skulle jag gör något så skulle jag nog ta till kniven, du vet man har pappas ögonlock och till slut kanske jag inte ser något längre, säger hon och fortsätter:

– Jag har klarat mig väldigt bra jag har fött fyra barn, men huden förslappas. Man står i hunden (yogaposition, reds. anm.) och huden hänger inte med riktigt längre. Antingen måste jag bygga muskler som fasen, eller så kanske man får klippa bort lite.

Malin säger att hon egentligen vill åldras naturligt. Men att ytligheter inte går att bortse. Speciellt när de kommer från alla håll hela tiden. Hon berättar om att hennes följare på sociala medier kan skriva:

“Du är inte så snygg som du tror”, och ” Du vet att du ser gammal ut va?”

Men då raderar hon de kommentarerna och blockerar personen.

LÄS OCKSÅ: Malin Berghagens drömlika 50-årsfirande på Mallorca: ”Nyp mig någon”

LÄS OCKSÅ: Så blev Kristin Kaspersen och Malin Berghagen superlurade av sin syster: ”Det blev tårar”

FOTO: Ibl