Malin Berghagen bekräftar: Han är min nya pojkvän

Malin Berghagen bekräftar: Han är min nya pojkvän

Malin Berghagen har träffats av Amors pilar. För Hänt bekräftar hon att det finns en pojkvän i hennes liv, och även vem han är och hur de träffades.

I somras fyllde Malin Berghagen 50 år. Hon firade med familjen, mamma Lill-Babs, sina systrar och många av sina vänner på sitt älskade Mallorca där hon numera bor.

Vad som fattades var en pojkvän att dela dagen och upplevelsen med.

I samma veva som hon flyttade till Mallorca tog det slut med radioprataren Martin Boman, 37. Kort därefter träffade hon Rhodos-bon Charis Nachna. Det blev en kort, men intensiv romans, som tog slut i början av 2015.

– Jag gjorde slut med Charis. Det blev för komplicerat, förklarade hon då på sin blogg.

Nu kan Hänt avslöja att Malin har en ny kärlek i sitt liv. Han heter Pablo, är 40 år och kommer från Argentina.

– Vi presenterades för varandra av hans svenske vän Jimmy Groth och jag fastnade för hans ärlighet, säger Malin.

Vännen Jimmy (till vänster) var den som fixade ihop Malin och Pablo. Foto: Privat

Hon fortsätter:

– Han är argentinare och har inte den blekaste aning om vem någon i min familj är, bara att de sjunger och att det är kallt i Sverige.

Att Malin är omåttligt kär i sin nye pojkvän råder det inget tvivel om. När hon i dagarna gick ut och kommenterade Filip Hammar och Fredrik Wikingsson och hela affären med Paolo Robertos, 48, Instagram-inlägg där han skämtade ”Bröst är beviset på att män kan fokusera på två saker samtidigt” gav hon Pablo en kärleksförklaring.

LÄS OCKSÅ: Berghagen överväger ingrepp – vill inte se ut som pappa

Efter sin långa text om duon och att de en gång i världen ”skämtade” om att hennes pappa Lasse Berghagen var död så avslutade hon med orden ”Jag som kvinna, och som ÄLSKAR när min pojkvän tar på mina bröst, är INNERLIGT tacksam att han kan göra flera saker samtidigt”.

Malin och nya kärleken Pablo njuter av varandra och värmen. Foto: Privat

Malin var tidigare tillsammans med Dag Taylor som tragiskt gick bort 2014. De har barnen Love, 27, och Christopher 30, tillsammans. Med sångaren Tommy Nilsson, 57, har hon Isak, 15, och Linn, 22.

LÄS OCKSÅ: Malin Berghagens drömlika 50-årsfirande på Mallorca: ”Nyp mig någon”

LÄS OCKSÅ: Så håller Lasse Berghagen liv i kärleken efter 40 år

FOTO: Privat, Stella

 

FRÅN FÖRSTASIDAN