Tommy Nilssons flickvän Linda visar upp nyfödda dottern för första gången

TOMMY NILSSON, LINDA OLSSON
Breaking

Tommy Nilsson har nyligen blivit sexbarnspappa. Nu visar flickvännen Linda upp den nyfödda dottern för första gången!
0:56

Efter reklamen: Tommy Nilsson blir pappa igen

(0:56)

Slå på ljud

Det var i början av mars som Tommy Nilsson, 62, och hans flickvän Linda Olsson, 42, avslöjade den stora nyheten att de väntar barn. Detta genom att dela en bild på Instagram där man kunde se hennes gravidmage.

Tommy och Linda har varit ett par de senaste 14 åren och tillsammans har de den gemensamma sonen Tim. Men Tommy har betydligt fler barn än så, han är nämligen även pappa till barnen Isak Nilsson, 20, och Linn Nilsson, 28, som han har tillsammans med exet Malin Berghagen, 55. Malin har tidigare visat upp sonen Isak och så här ser han ut idag!

Men det är som sagt inte de enda barnen som Tommy kan kalla sig pappa till. Han har även barnen Angelica och Kalle från två tidigare förhållanden.

Tittarna rasar – efter missen med Hayes i Robinson

Tommy Nilsson blir både pappa och gammel-morfar år 2022

Angelica har sonen Robin Jonsson, vilket med andra ord är Tommys barnbarn. Robin och hans flickvän Tilde Andersson har ett barn tillsammans och nu väntar de också barn! Det här innebär att Tommy kommer bli både pappa och gammelmorfar under 2022.

Tommy och Linda är ganska privata av sig och på sociala medier är det inte allt för ofta som de väljer att dela med sig av sina liv. Så när dottern föddes var det med andra ord tyst från paret.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Första bilden på Tommy Nilssons dotter – efter tystnaden

Hänt kunde då avslöja den glada nyheten åt dem! På Skatteverket kan man nämligen se att det är en ny liten tjej som flyttat in på Tommy och Lindas adress - en tjej på noll år.

På Lindas Instagram bekräftade hon strax efter att de fått tillökning. Det var när hennes vän gratulerade som hon bekräftade att deras dotter har kommit till världen.

”Stort grattis till er lilla söta dotter. Så underbart!”, skrev vännen varpå Linda svarar:

”Tack snälla! Hon är ljuvlig.”

Och nu väljer Linda att för första gången dela med sig av en bild på dottern!

LINDA OLSSON

Linda visar upp familjens lilla bebis!

FOTO: INSTAGRAM

FOTO: Pernilla Thelaus PETH, Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!