LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Tittarnas reaktioner efter Tommy Nilssons medverkan i Lotta på Liseberg

18 jul, 2023 
Jonna Lawaetz
Lotta Engberg, Tommy Nilsson
Lotta på Liseberg fortsätter göra succé på TV4 och måndagens avsnitt var inget undantag.
Men det var ett framträdande som stack ut – Tommy Nilsson och Tone Norums duett skapade starka reaktioner av tittarna.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här pussas Lotta Engberg och Mikael Sandström på röda mattanBrand logo
Här pussas Lotta Engberg och Mikael Sandström på röda mattan

Tittarsuccén Lotta på Liseberg tuffar på som tåget och varje måndagkväll får Lotta Engberg hela landet att gunga med härliga gästartister och medryckande allsång.

I veckans program var det bland annat Marcus & Martinus, Tone Norum, Tommy Nilsson och Anton Engström från After Dark som gästade Lotta.

Bakslaget inför Lotta på Liseberg – programmet hotades

Den ursprungliga tanken inför måndagens program var att Lotta skulle få besök av sin parhäst Elisabeth ”Bettan” Andreassen, men tidigt under måndagen möttes vi av beskedet att hon tvingats ställa in sin medverkan i sista sekund.

”Tyvärr har Elisabeth Andreassen fått förhinder att medverka eftersom hon tappat rösten, men stjärnskottet Adrian Macéus gör istället entré i kvällens program”, skrev TV4 i ett pressmeddelande.

Annons

Lotta var givetvis sorgsen över Bettans frånvaro men

– Jag kommer självklart att sakna min fina Bettan, sa Lotta till kanalen.

Inte långt efter beskedet om Lotta kom nästa bakslag. Ett åskoväder hade dragit in över Göteborg som tvingade nöjesparken att stänga av ett flertal attraktioner. Det hårda vädret riskerade också att påverka sändningen av Lotta på Liseberg.

”Alla arbetar hårt med förberedelser för att ge oss bästa möjliga förutsättningar men om det åskar och blixtrar kan vi inte använda vår utrustning då säkerheten alltid går först. Nu håller vi tummarna för att det spricker upp”, skrev Mathilda Walker, exekutiv producent för Lotta på Liseberg till Hänt.

Starka reaktioner efter Tommy Nilsson och Tone Norums återförening

Vädergudarna var på Lottas sida och framåt kvällskvisten började solen titta fram så programmet kunde sändas som vanligt.

Annons

Men det var en händelse i programmet som stack ut. Under kvällen gjorde Tommy Nilsson och Tone Norum en efterlängtad comeback på scenen när de framförde låten Allt som jag känner och det blev minst sagt stämningsfullt på Liseberg.

På TV4:s sociala medier kom det in en mängd kommentarer som hyllade det vackra framträdandet Tommy och Tone framförde ihop på scenen.

Tone Norum och Tommy Nilsson på Lisebergsscenen.
FOTO: TV4

”Att se och höra Tommy och Tone i denna fina låt gav mig nostalgi känsla. Det är så härligt att få höra äldre låtar. De sjöng så fint ihop.”, skriver en.

”Riktigt fint kul att de tar upp sån gammal go låt”, skriver en annan.

”Sån flashback”, kommenterar en tredje följt av flera röda hjärtan.

Tommy och Tone wow så fint”, hälsar en fjärde.

”Det är verkligen härligt att se äldre artister bara bli bättre med åren ! Och fortfarande ha energin i sången!”, skriver en femte.

FOTO: Tommy Holl/TT, TV4

Annons