LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Lotta Engberg om Bettans avhopp i Lotta på Liseberg – orden i direktsändning

17 jul, 2023 
Frida Eklöf
Bettan och Lotta Engberg
Lotta på Liseberg är i full gång och gör lika stor succé varje vecka.
Inför måndagens program kom beskedet att Elisabeth ”Bettan” Andreassen avböjer sin medverkan i sista sekund.
Här skickar Lotta Engberg en hälsning till henne i direktsändning.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Han ersätter Kikki Danielsson i Lotta på LisebergBrand logo
Han ersätter Kikki Danielsson i Lotta på Liseberg

Det är måndag vilket innebär att Lotta på Liseberg sänds live från Lisebergsscenen i Göteborg. Och som varje vecka får Lotta Engberg, 60, sällskap av en mängd olika artister.

Under måndagskvällen är det bland annat Marcus & Martinus, Tone Norum, Tommy Nilsson och Anton Engström från After Dark som gästar Lotta.

Lotta Engbergs ord till Bettan under direktsändning

Men tidigt under måndagen möttes vi av nyheten att Lottas parhäst Elisabeth ”Bettan” Andreassen som skulle gästa kvällens program blivit tvungen att ställa in sin medverkan.

”Tyvärr har Elisabeth Andreassen fått förhinder att medverka eftersom hon tappat rösten, men stjärnskottet Adrian Macéus gör istället entré i kvällens program”, skrev TV4 i ett pressmeddelande tidigare idag.

Detta var självklart något som Lotta passade på att uppmärksamma i kvällens direktsändning då hon skickade en hälsning till Bettan.

– Vet ni vad, nu skulle jag vilja få göra en sak. Nu ska jag kasta iväg en slängpuss, och här kommer den, den skulle jag vilja skicka raka vägen till Bettan i Oslo. Tyvärr är hon sjuk, så krya på dig Bettan, säger Lotta i programmet.

Vi önskar Bettan ett snabbt tillfrisknande och att rösten snart är tillbaka igen!

Elisabeth Andreassens ord om avhoppet i Lotta på Liseberg

Annons

– Tråkigt nog så kommer jag inte sjunga i kväll, jag har tappat rösten och jag kommer inte att kunna sjunga de låtarna vi hade valt ut. Men jag vet att det kommer vara en magisk sommarkväll ändå och jag ser fram emot att möta Lisebergpubliken en annan gång, säger Bettan.

Självklart var Lotta sorgsen över att hennes vän inte längre kunde medverka i programmet men trots sista sekunden avhoppet fixade TV4 snabbt en ersättare till Bettan.

– Jag kommer självklart att sakna min fina Bettan, säger Lotta Engberg och fortsätter:

– Jag träffade Adrian när han var med i Billy Elliot för fem år sedan och redan då begrep jag att den här killen kommer bli något stort. Han är så välkommen till Liseberg!

FOTO: ANNA TÄRNHUVUD/AFTONBLADET, TV4 PLAY

Annons