BreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreaking
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Elisabeth ”Bettan” Andreassen ställer in Lotta på Liseberg – Lottas sorg

17 jul, 2023 
Jonna Lawaetz
Amanda Rönnell
I kvällens avsnitt av Lotta på Liseberg skulle Lotta Engberg få sällskap av sin parhäst Elisabeth ”Bettan” Andreassen.
Men nu meddelar TV4 att Bettan fått förhinder.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Lotta Engbergs galna utmaning i Fångarna på fortetBrand logo
Lotta Engbergs galna utmaning i Fångarna på fortet

Lotta på Liseberg är i full gång och programmet gör i vanlig ordning succé hemma i tv-sofforna. Varje vecka får Lotta Engberg sällskap av en mängd olika artister på Lisebergsscenen.

Under måndagskvällen är det bland annat Marcus & Martinus, Tone Norum, Tommy Nilsson och Anton Engström från After Dark, som gästar.

Även Lottas parhäst Elisabeth ”Bettan” Andreassen skulle gästa kvällens program men bara timmar innan meddelade TV4 att Bettan tvingas ställa in.

”Tyvärr har Elisabeth Andreassen fått förhinder att medverka eftersom hon tappat rösten, men stjärnskottet Adrian Macéus gör istället entré i kvällens program”, skriver kanalen i ett pressmeddelande.

Elisabeth Andreassens besked om avhoppet

Genom samma pressmeddelande skickar Bettan en hälsning om varför hon hoppar av sin medverkan i sista sekund. Det är nämligen hennes hälsa som satt stopp för framträdandet.

Annons

– Tråkigt nog så kommer jag inte sjunga i kväll, jag har tappat rösten och jag kommer inte att kunna sjunga de låtarna vi hade valt ut. Men jag vet att det kommer vara en magisk sommarkväll ändå och jag ser fram emot att möta Lisebergpubliken en annan gång, säger Bettan.

Lotta Engbergs sorg efter Bettans avhopp

Lotta är självklart sorgsen över att hon inte fåt sällskap av Bettan på scenen under måndagens program. Men välkomnar samtidigt ersättaren Adrian Macéus med värme.

– Jag kommer självklart att sakna min fina Bettan, säger Lotta Engberg och fortsätter:

– Jag träffade Adrian när han var med i Billy Elliot för fem år sedan och redan då begrep jag att den här killen kommer bli något stort. Han är så välkommen till Liseberg!

Annons

Adrian Macéus hoppar in för för Bettan

Det är som sagt Adrian som hoppar in för Bettan i kvällens Lotta på Liseberg – för första gången på Lisebergsscenen. Till Hänt kan han berätta om känslorna kring debuten i programmet.

”Känns såklart jätteroligt!! Lite nervöst och ingen reptid med det är bara att köra och ha kul!!”, skriver Adrian i ett privat meddelande till Hänt.

Adrian må kastas in som nykomling på Lisebergscenen. Men han har ändå koll på artisterna som uppträder i onsdagens program. Och en viss duo har han en speciell relation till.

”Min förra singel Die for You är skriven ihop med Marcus & Martinus”, skriver han.

FOTO: TT

Annons