LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Tommy Nilsson om skilsmässan från Malin Berghagen: ”Började dricka”

19 jun, 2023 
Tommy Nilsson var tidigare gift med Malin Berghagen.
I en intervju med Hemmetsjournal berättar Tommy om hans dåliga mående efter skilsmässan.
Även att han tror att de försökte alldeles för länge.
Annons
Tommy Nilsson om att skaffa fler barn: ”Lova”Brand logo
Tommy Nilsson om att skaffa fler barn: ”Lova”

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

I fjol välkomnade Tommy Nilsson sitt andra gemensamma barn tillsammans med 20 år yngre sambo Linda Olsson. Paret flyttade ihop för nästan 15 år sedan, efter att Tommy kommit ur ett långt äktenskap med skådespelerskan Malin Berghagen.

Tommy och Malin har idag två barn tillsammans; Isak och Linn. Ex-makarna skilde sig 2007, för mycket festande och drickande från Tommys sida fick till slut fick Malin att lämna honom.

Tommy Nilsson om problematiska relationen med Malin Berghagen

Innan Tommy fann kärleken i Linda var han som tidigare nämnt gift med Malin Berghagen. I en tidigare intervju med Expressen har Tommy berättat om deras tid som gifta och hur problematisk relationen var.

– Sedan blev det väl si och så, mycket på grund av att jag festade och drack så mycket. Malin ville något annat med sitt liv, sa Tommy då till tidningen.

Tommy berättade också att det var Malins beslut att lämna relationen. I efterhand har han bett henne om ursäkt för sitt beteende i relationen.

Annons

– Malin lämnade mig. Jag har bett om ursäkt för hur jag betedde mig när jag festade för mycket. Det kanske gjorde att det blev som det blev. I efterhand kan jag se att vi var tillsammans för länge. Jag ville så gärna hålla ihop vår relation. Men det var absolut rätt som det blev.

Tommy Nilsson talar ut om skilsmässan: ”Började dricka”

Nu öppnar Tommy upp sig om skilsmässan i en ny intervju med Hemmetsjournal. Artisten säger att han tror att de försökte för länge och att han mådde riktigt dåligt efter skilsmässan.

– Man vill ju att det ska funka men allt blev bara sunkigt och att det skedde offentligt gjorde inte saken bättre. Jag började dricka alldeles för mycket och ofta.

Idag har Malin och Tommy en bra relation till varandra.

– Hon mår bra på sitt håll och jag mår idag bra på mitt – och det är ju så man vill att det ska vara.

FOTO: IVARSSON JERKER/Aftonbladet

Annons