tommy nilsson

Tommy Nilsson om relationen till Malin Berghagen – 15 år efter skilsmässan

Tommy Nilsson Malin Berghagen

Tommy Nilsson var tidigare gift med Malin Berghagen.
Nu talar artisten ut om hur relationen är idag.
– Livet går vidare, säger han i en intervju med Expressen.
Tommy Nilssons kärleksliv genom åren
0:39

Efter reklamen: Tommy Nilssons kärleksliv genom åren

(0:39)

Slå på ljud

Familjelivet går som på räls för den folkkära artisten Tommy Nilsson, 62. Han fick nyligen sitt andra gemensamma barn tillsammans med 20 år yngre sambo Linda Olsson, 43. Paret flyttade ihop för nästan 15 år sedan, efter att Tommy kommit ur ett långt äktenskap med skådespelerskan Malin Berghagen, 56.

Tommy och Malin har idag två barn tillsammans; Isak och Linn. Ex-makarna skilde sig 2007, för mycket festande och drickande från Tommys sida fick till slut fick Malin att lämna honom.

Men hur är deras relation idag egentligen?

Tommy Nilsson talar ut om uppbrottet från Malin Berghagen

Innan Tommy träffade Linda så var han som tidigare nämnt gift med Malin Berghagen. I en tidigare intervju med Expressen har Tommy berättat om deras tid som gifta och hur problematisk relationen var.

– Sedan blev det väl si och så, mycket på grund av att jag festade och drack så mycket. Malin ville något annat med sitt liv, sa Tommy då till tidningen.

Tommy berättade också att det var Malins beslut att lämna relationen. I efterhand har han bett henne om ursäkt för sitt beteende i relationen.

– Malin lämnade mig. Jag har bett om ursäkt för hur jag betedde mig när jag festade för mycket. Det kanske gjorde att det blev som det blev. I efterhand kan jag se att vi var tillsammans för länge. Jag ville så gärna hålla ihop vår relation. Men det var absolut rätt som det blev.

Tommy Nilsson om relationen till Malin Berghagen – 15 år efter skilsmässan

Nu är det 15 år sedan skilsmässan och man kan undra hur relationen mellan Tommy Nilsson och Malin Berghagen är idag. I en ny intervju med Expressen delar Tommy med sig av några ärliga ord om hur det egentligen ligger till med kontakten sinsemellan.

När Tommy får frågan om vad han tänker på när intervjuaren nämner Malin Berghagen svarar han:


– Vi har två barn ihop men de är äldre nu så vi behöver inte ha någon daglig kontakt om dem. Det är inte så att vi umgås, hon har sitt och jag har mitt. Livet går vidare, svarar han.

FOTO: CHRISTIAN ÖRNBERG / XP / TT, Cornelia Nordström/Expressen/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN