LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Tommy Nilsson i Syndabocken – nu berättar han om skådespeleriet

01 sep, 2023 
Moa Risberg
Tommy Nilsson och Linda
Tommy Nilsson har varit pappaledig den senaste tiden, efter att dottern Leona kom till världen förra året.
Men trots det ligger han inte på latsidan – nu avslöjas det att artisten är aktuell i en långfilm!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Tommy Nilsson om att vara pappaledig: "Skriver mellan blöjbytena"Brand logo
Tommy Nilsson om att vara pappaledig: "Skriver mellan blöjbytena"

Artisten Tommy Nilsson, 63, har nu tagit ett nytt steg i livet och i karriären. Efter 40 år som artsist gör han nämligen debut i ett annat spännande sammanhang!

Tommy har hunnit med mycket under sin musikkarriär. Han har producerat flera hitlåtar, bland annat En dag och Öppna din dörr. Som om det inte vore nog har han har även hunnit med att medverka i Melodifestivalen flera gånger samt medverkat i musikalen Sound of music tillsammans med artisten Pernilla Wahlgren, för att bara nämna några meriter.

Familjelyckan tillsammans med yngre flickvännen

När det kommer till privatlivet har Tommy Nillson sex barn i olika åldrar. Sedan 15 år tillbaka lever han tillsammans med sin 20 år yngre flickvän Linda Olsson, 42.

Tillsammans har paret två barn, sonen Tim, 11, och dottern Leona som Tommy och Linda fick under 2022.

I en intervju med tidningen Hemmets Journal berättade Tommy om den stora omställningen i livet och hur han nu för första gången passat på att ta ut pappaledigt på ”riktigt”.

Annons

– Det är klart att jag har varit ledig med mina tidigare barn men det var första gången jag ringde till försäkringskassan och bad om pappapengar. Då ställs allt på sin spets, det finns ingen möjlighet att gå hemma och skriva låtarna med en liten på armen, säger Tommy till tidningen.

Tommy Nilsson i Syndabocken

Även om Tommy har passat på att vara hemma med dottern Leona under föräldraledigheten så har han ändå varit aktiv med ett nytt projekt.

Nyligen kom det glädjande beskedet att Tommy Nillson gör skådespelardebut efter 40 år som artist! Han är med i filmen Syndabocken, som har premiär den 24 november.

I en intervju med Aftonbladet berättar Tommy om hur han ställer sig till att göra fler roller i framtiden.

– Det är inte så att jag aktivt söker roller. Jag är ju musiker och sångare i första hand. Men dyker det upp någonting så ska jag absolut titta på det. För det är väldigt roligt, säger han till tidningen.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons