LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Tommy Nilsson avslöjar ovanliga namnvalet till 7 månader gamla dottern

09 nov, 2022 
Felicia Hovryd
Tommy
Tommy Nilsson blev tidigare i år pappa igen.
Nu avslöjar han sin 7 månader gamla dotters ovanliga namn.
– Hon heter..., säger Tommy.
Annons
Tommy Nilssons kärleksliv genom årenBrand logo
Tommy Nilssons kärleksliv genom åren

Tidigare i år blev artisten Tommy Nilsson, 62, pappa igen för sjätte gången. Tillsammans med 19 år yngre flickvännen Linda Olsson, 43, fick de en dotter och parets son, Tim,11, blev då storebror.

Tommy har fyra barn sedan tidigare relationer, barnen Isak, 20, och Linn, 27, tillsammans med skådespelerskan Malin Berghagen, 56, och barnen Angelica, 42, och Kalle, 30.

Det ska Tommy Nilssons dotter heta

När radioprataren Lotta Bromé i hennes program Halv tre med Bromé slår en pling till artisten Tommy Nilsson inför han kommande turné passar Lotta på att fråga vad den nya lilla familjemedlemmen har fått för namn.

– Hon ska heta Leona eller hon heter Leona, hon fyller 7 månader idag, berättar Tommy, varpå Lotta frågar då hur de nyblivna föräldrarna ska fira att dottern fyller 7 månader.

– Det blir en liter glass när hon har gått och lagt sig till mig, säger han och skrattar.

Tommy Nilsson om att bli pappa och gammelmorfar

Inte nog med att Tommy blev pappa tidigare i år fick Tommys barnbarn Robin, som är son till Tommys dotter Angelica, barn för första gången vilket betyder att Tommy numera även är gammelmorfar.

Annons

– Det är knasigt, jag har alltså barnbarnsbarn som är äldre än mitt barn, svarar Tommy när Lotta frågar hur det är att bli pappa och gammelmorfar.

När Hänt träffade Tommy på premiären av Tootsie berättade han att innan det är dags för turné så ska han njuta av att vara ledig tillsammans med dottern Leona.

– Jag ska fortsätta att vara pappaledig, det är Linda som jobbar på teatern här nu så jag är hemma, försöker skriva när jag har tid mellan blöjbytena. Det är så kul!

Även Tommys son Tim, som var med pappa på röda mattan, berättade att han tycker det är roligt att ha blivit storebror

– Det är jättekul, det är ju mitt första småsyskon!, berättade Tim för Hänt.

Så många heter Leona

Enligt SCB är det totalt 2 303 kvinnor som heter Leona, varav 1 544 har namnet som tilltalsnamn.

Namnet Leona betyder ”lejoninna”, alltså en lejonhona. Leona är en feminin form av namnet Leon och kommer från grekiskan, som betyder ”lejon”.

FOTO: Cornelia Nordström/Expressen/TT

Annons