LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Tommy Nilssons stora familjelycka – gammelmorfar och pappa samtidigt

15 aug, 2022 
Tommy Nilsson och Linda Olsson
Tommy Nilsson har nyligen blivit pappa till sitt sjätte barn.
Nu har han dessutom blivit gammelmorfar – bara månader efter dotterns födsel.
Knasigt
Annons
Ullared-Morgan om den stora familjelyckan: ”Allihopa har barn”Brand logo
Ullared-Morgan om den stora familjelyckan: ”Allihopa har barn”

Den så välkända artisten Tommy Nilsson, 62, har ett minst sagt imponerande cv. Tidigt i sin karriär var han sångare i flera band och på 80-talet satsade han fullt ut på sin solokarriär som snabbt tog fart.

Han har vunnit Melodifestivalen och legat på svensktoppen med flera av hans kända hits. Låtar som Öppna din dörr och Stad i ljus har nog inte någon missat.

Men sin karriär som sångare är långt från det enda Tommy lägger sin tid på. Han har nämligen sex barn och fick sitt nyaste tillskott i maj efter att han och flickvännen Linda Olsson, 42, bara en månad innan avslöjade den stora nyheten att de väntade sitt andra gemensamma barn.

Tommy Nilsson om ännu flera barn i framtiden

Linda och Tommy har varit ett par i 14 år och är förlovade sedan några år tillbaka – men något bröllop har det ännu inte blivit. Men nog hade Tommy ett blomstrande kärleksliv innan Linda kom in i bilden.

Annons

Innan förhållandet med Linda fick han barnen Isak, 20, och Linn, 26, tillsammans med skådespelerskan Malin Berghagen, 55, samt barnen Angelica, 41, och Kalle, 29, från två tidigare relationer.

Tommy var 20 år när han fick sitt första barn och 62 år nu när det senaste tillskottet kom till världen. Men nu berättar Tommy att det är stopp.

– Den dörren är så jävla stängd, säger han först och skrattar.

– Nej, men det är den faktiskt. Varför skulle jag skaffa ännu fler barn? Jag kan ju knappt hålla reda på dem jag har. Nej nu känns det bra, nu är det slut med det.

Gammelmorfar och pappa samtidigt: ”knasigt”

Men inte nog med att Tommy än en gång blivit pappa till en liten dotter har han även gått och blivit gammelmorfar – i ungefär samma veva.

Det är hans 20-åriga barnbarn Robin som är son till Tommys ex Angelica som blivit pappa för första gången – bara månader efter att morfar Tommy blivit pappa för sjätte gången. Han nu alltså blivit gammelmorfar och pappa vid ungefär samma tidpunkt.

– Det är en knasig familj. Det roligaste är nästan när jag ser framför mig att jag ska gå med mitt barnbarn och rulla barnvagn tillsammans med honom för att vi har varsitt barn. Det är jätteknasigt förstås, men härligt samtidigt, säger Tommy till Expressen.

Tommy har ännu inte fått träffa sitt barnbarnsbarn som föddes för ungefär tre veckor sedan, men man kan bara tänka sig att längtan är stor.

Stort grattis säger vi till både Tommy och Robin!

FOTO: Olle Sporrong/Expressen/TT/Karin Törnblom/TT

Annons