ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Tommy Nilsson vill börja om på nytt – berättar om beslutet med Linda

15 jan, 2024 
Linn Seipel
Jennifer Iversen
Tommy Nilsson och flickvännen Linda Olsson vill flytta!
Nu talar stjärnan ut om planerna att lämna Stockholm bakom sig.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Tommy Nilson brister ut i sång – mitt under intervjunBrand logo
Tommy Nilson brister ut i sång – mitt under intervjun

Tommy Nilsson, 63, kan utöver en lång och framgångsrik karriär som artist och låtskrivare nu även titulera sig som skådespelare. Under måndagskvällen stod det klart att regissören för långfilmen Syndabocken, där Tommy har en mindre roll, vann guldbagge för sin insats.

På Guldbaggen som ägde rum på Cirkus i Stockholm träffade Hänt på Tommy, som var på ett sprudlande humör. Hälsan gav han nu fem av fem kamerablixtar, även om det inte riktigt lät så positivt så sent som i december då Hänt senast intervjuade honom.

– Knäna är slut och axeln ur led. Alla krämpor börjar komma då man har en 1,5-åring, ska ner på golvet och bygga Lego, men kommer inte upp, sa han då och skrattade.

Tommy Nilssons flyttplaner – med flickvännen Linda

Tommy är pappa till hela sex barn, de två yngsta, sonen Tim, 11, och dottern Leona som föddes under 2022, har han tillsammans med nuvarande flickvännen Linda Olsson, 42. Och nu går lilla familjen i tankar om att flytta från Stockholm, avslöjar Tommy för Hänt på Guldbaggens röda matta.

Annons

– Påväg eventuellt att flytta till ett annat hus. Vi vill ha en nystart på något annat ställe kanske. Så vi ligger lite i startgroparna för det men vi får se hur det går med det, berättar Tommy och fortsätter:

– Det blir nog lite större, men framförallt lite annorlunda. Annorlunda planering. Vi vill ha en annan typ av boende. Ibland behöver man starta om någon annanstans. Det har lite med skolor att göra också, för barnen. Vi får se. Vi kanske flyttar längre bort än Stockholm.

Så tänker Tommy Nilsson om att gå i pension

Men Tommy har inga planer på att lägga ned med musiken, eventuellt flytt från storstan till trots.

– Jag trummar på som jag brukar. Jag håller på spelar in ny musik och ser fram emot nästa år med någon turné.

Så inga planer på att gå i pension?

– Nej det gör jag inte, men jag tänker lite annorlunda när jag skriver musik nu för tiden det gör jag. Nu är det verkligen bara för min egen skull. Det jag tycker om och jag bryr mig inte så mycket om att tävla om listplaceringar och sådär. Jag gör precis vad jag vill när jag vill.

FOTO: Hänt/Jennifer Iversen, TT/Karin Törnblom

Annons