ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Tommy Nilsson och Lindas bröllop på paus: ”Blir liksom inte av”

13 nov, 2023 
Tommy Nilsson
Vår allas Tommy Nilsson är tillbaka på scenen igen efter pappaledigheten.
I en intervju med Hänt berättar han nu om nya turnén och varför han och sambon Linda inte är överens om bröllop.
– Vi går lite isär där, säger Nilsson till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Tommy Nilsson: Därför går jag inte på Lasse Berghagens begravningBrand logo
Tommy Nilsson: Därför går jag inte på Lasse Berghagens begravning

Tommy Nilsson, 63, är just nu aktuell med jubileumsturnén I Juletid med musikerna Marcos Ubeda och Magnus Johansson. Turnén besöker 34 orter runt om i landet och Tommy som har en förkärlek för kyrkor och har redan gjort stor succé under våren med sin kyrkoturné Öppna din dörr.

Familjelivet går även på räls, han är 6-barnspappa och förlovad med sambon Linda Olsson. När Hänt träffar honom för en intervju sätter han ord på familjelivet, turnén och avslöjar bland annat varför han och fästmön inte har gift sig.

Annons

Tommy Nilsson och hustrun lägger bröllopsplanerna på is

Du och Linda, ni är förlovade?

– Ja vi är förlovade.

Men inte gifta?

– Nej. Jag vet inte, det blir liksom inte av. Det klart vi hade en plan en gång i tiden men så kom det någon föreställning eller turné i vägen. Och nästa och nästa, sedan så blev det en pandemi. Tiden bara rinner iväg liksom. Vi har väl fortfarande ibland pratat om ”hur skulle det gå till?” för man kan ju göra det på olika sätt.

Han fortsätter:

– Man kan göra det enkelt för sig och då går det fort. Vi har lite olika idéer där, vi går lite isär där, säger Tommy Nilsson och skrattar.

Men du gillar ju kyrkor?

– Ja det gör jag absolut. Men jag känner såhär, det är absolut ingen brådska så. Vi har det bra som det är. Det är ingen brådska.

Tommy Nilsson valde att göra intervjun liggandes.

Tommy om att jobba med Marcos och Magnus: ”Två galningar”

För Tommy är kamratskapen det viktigaste under turnén.

Annons

– Det ska bli skitkul, den här turnén har ju funnits länge som sagt. Artister har åkt med, Uno min kompis till exempel. För mig är det viktigt med kamratskapen, som när man sitter i bilen tillsammans... Och jag vet ju att de här är två galningar, så det här kommer bli jättekul!

Tommy Nilsson är aktuell med jubileumsturnén I Juletid med musikerna Marcos Ubeda och Magnus Johansson.

FOTO: TT / HÄNT TV

Annons