LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Tommy Körbergs planer flyttas fram – efter plötsliga insjuknandet

03 aug, 2023 
Tommy Körberg
Tommy Körberg tvingades ställa in sin turné på grund av sjukdom.
Artisten
Och det har varit tyst från artistens håll sedan dess – fram tills nu.
Nu kommer han med ett riktigt glädjande besked!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Kärt återseende mellan Tommy Körberg och sonen AntonBrand logo
Kärt återseende mellan Tommy Körberg och sonen Anton

Tommy Körberg, 75, hade slorslagna planer inför sommaren och planerade att genomföra turnén Grand Finale. Men efter att plötsligt ha bilvit drabbad av en elakartad bakterie som orsakade smärtor i ryggen tvingades han ställa in de planerade datumen för en tid framöver.

Det smärtar mig oerhört över att behöva ställa in min sommarturné Grand Finale och göra min publik besviken” skrev Tommy i ett pressmeddelande.

Han förklarade dessutom att smärtorna var så akuta att han hade lagts in på sjukhus för behandling.

Tyvärr kommer det inte att vara möjligt för mig att slutföra turnén då jag har fått tillbaka en elakartad bakterie som den här gången satt sig på ryggen och skapar akut ryggsmärta. Jag är nu inlagd på sjukhus för utredning och behandling” förklarade Tommy.

Annons

Nu kommer ett nytt besked – men denna gång är det lyckligtvis glädjande för alla Tommy-fans därute! Turnén kommer att bli av nästa sommar.

Glädjande beskedet – turnén har fått nya datum

Tommy bekräftar själv i ett nytt pressmeddelande att turnén är framflyttad till sommaren 2024 och att biljetterna fortsatt gäller för dem som redan hade säkrat sin plats. Man kan dessutom lösa in sina biljetter och få pengarna tillbaka.

Till er, kära publik, vill jag bara säga tack för er förståelse. Det ska bli en fröjd att få möta er sommaren 2024", meddelar Tommy i ett pressmeddelande.

Tommy Körbergs hälsotillstånd – så påverkas repetionerna

Men turnén var inte det enda som Tommy Lght Yrs i sitt schema. I augusti är Tommy också aktuell med Allsång på Skansen där han ska uppträda tillsammans med Helen Sjöholm. Enligt SVT ska hans medverkan dock inte vara hotad.

”Allsång på Skansen kör som planerat med Tommy Körberg och Helen Sjöholm.”, skriver kanalen i ett mejl till Hänt.

Idag är Tommy hemkommen från sjukhuset, men ännu är han inte helt återställd och får sakta men säkert påbörja sitt arbete på hemmaplan.

FOTO: Olle Sporrong/Expressen/TT

Annons