LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Tommy Körberg om relationen till yngsta dottern Elvira

24 aug, 2023 
Jonna Lawaetz
Tommy Körberg
Tommy Körberg är pappa till tre barn som han fått under olika skeden i livet – yngsta dottern fick han när han var 60 år.
Nu berättar han om relationen till tonårsdottern Elvira.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Kärt återseende mellan Tommy Körberg och sonen AntonBrand logo
Kärt återseende mellan Tommy Körberg och sonen Anton

Den folkkära artisten Tommy Körberg, 75, har varit verksam som artist i 60 år och stått på landets alla scener.

Den senaste tiden har däremot varit tuff, och han har kämpat med hälsoproblem som gjort att han blev tvungen att ställa in hela sin stora sommarturné, jubileumskonserten Grand Finale!, som skulle ha gått av stapeln i år. Turnén flyttas istället fram till sommaren 2024.

Istället för att vara på resande fot under sommaren har Tommys fokus varit på hälsan och att bli bättre. Och han har troligtvis även fått mer tid till att umgås med familjen, än vad han annars skulle haft. Tommy

Tommy Körbergs dotter Elvira har vuxit upp

Tommy är pappa till tre barn, som han har med tre olika kvinnor. Barnen har han fått under tre olika skeden i livet, äldsta sonen Anton Körberg är idag 47 år, mellansonen Erlend Körberg är 27 och yngsta dottern Elvira Körberg har blivit 14 år.

Annons

Tommy och hans fru Anne-Charlotte, 53, fick sitt första gemensamma barn år 2009 och Tommy var då över 60 år. Något som ledde till flera reaktioner från olika håll, då många ansåg att han var för gammal för att skaffa barn. Men den kritiken har inte rört honom i ryggen.

– Alla som har en 14-åring vet väl hur det är. Det händer mycket grejer, säger Tommy om livet med en tonåring hemma, berättade han då och fortsatte:

– Tiden går så fort. Hon är jättesöt och gullig.

Nya orden om relationen till dottern Elvira

I en ny intervju med Allas berättar Tommy om relationen till dottern.

– Oh, min lilla prinsessa. Hon har viktigare saker för sig än att vara här med oss, jag tror det stavas ”killar”. Och hon har lärt mig det här med hur Swish fungerar. Det är stor skillnad på hur jag varit som pappa för mina två äldsta och min yngsta, jag är mer närvarande nu. Men jag upplever ofta mig som en ”innocent bi stander”, säger Tommy och fortsätter:

– Jag försöker låta bli att styra och ställa med dem, står hellre vid sidan om. Man ska vara som ett kylskåp, kall och alltid finnas där för dem och när de öppnar dörren så lyser lampan på dem.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons