LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Tommy Körbergs besked om hälsan – efter tuffa tiden: ”Den där bakterien”

02 sep, 2023 
Jonna Lawaetz
Tommy Körberg har haft en tuff sommar bakom sig som kantats av sjukdom och ryggsmärtor.
Nu ger han ett nytt besked om hälsan.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Sonen Anton bryter tystnaden om Tommy Körbergs nära döden upplevelse: ”Orolig”Brand logo
Sonen Anton bryter tystnaden om Tommy Körbergs nära döden upplevelse: ”Orolig”

Tommy Körberg, 75, har haft några riktigt tuffa månader bakom sig. Under våren kom det tråkiga beskedet att han tvingades ställa in sin planerade sommarturné. I samma veva berättade han att han lagts in på sjukhus på grund av en bakterie som satt sig på ryggen och skapade extrem smärta för artisten.

Tommy Körbergs lycka – tillbaka på scenen

Istället för att resa land och rike med sin sommarturné har Tommy istället fokuserat på hälsan och att vila upp sig inför hösten. Artisten är nämligen högaktuell med musikalen Änglagård.

I början av augusti delade han med sig av en bild på sig själv bredvid en leende Helen Sjöholm, som också har en roll i musikalen. Till bilden skrev han:

”Repetitioner av Änglagård i full gång…”

Annons

Strax därefter delade Tommy med sig av ett par tänkvärda ord på sin Instagram story, som kan länkas till den tuffa tid han gått igenom under våren.

"Livets resa är inte att komma fram till graven säkert i en välbevarad kropp, utan snarare att sladda in i sidled, totalt utsliten, ropa "helsike"... vilken åktur!"

Tommy Körbergs ord om hälsan – efter tuffa tiden

Under lördagen medverkade Tommy och Helen i Nyhetsmorgon för att prata om den stundande musikalen, som snart har premiär. Under intervjun passade programledaren Jenny Strömstedt på att fråga om hur artisten mår nu, efter den tuffa tid han gick igenom under sommaren.

– Ja, det var en elakartad bakterie som satte sig på ryggen. Det var den som satt på hjärtat förut. Den gillar mig på något sätt, den där bakterien, säger Tommy.

– Bakterier är inte så kul, säger Jenny.

– Nej, men nu går jag på penicillin. Det är på bättringsvägen tycker jag. Jag brukar säga ”jag har inte fyllt 80 än”.

– Vi har ju längtat efter Tommy i vår ensemble så länge, när du kom in för några veckor sedan kändes det så himla bra, säger Helen.

FOTO: TV4

Annons