TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Tommy Körbergs hustrus besked om maken – orden efter sjukdomskampen

03 jul, 2022 
TOMMY KÖRBERG, ANN-CHARLOTTE NILSSON
Tommy Körberg och hans fru Anne-Charlotte Körberg har varit gifta i 15 år och tillsammans har de 13-åriga dottern Elvira.
Tommy har inte haft det helt lätt med hälsan de senaste åren – men nu vänder allt!
Nu är det firande som gäller!
Annons
Tommy Körbergs lycka över barnbarnenBrand logo
Tommy Körbergs lycka över barnbarnen

Tommy Körberg, 74, träffade sin hustru Anne-Charlotte Nilsson, 53, under en spelning i Göteborg och precis som kärlek ska vara så sa det bara "klick"!

– Hon hade ett så vackert leende, så jag blev bara helt upprymd av att titta på henne, har Tommy tidigare sagt i SVT-programmet Ebbots ark.

Sedan dess har mycket hänt och nu 20 år senare är de alltså både gifta med varandra och föräldrar till dottern Elvira Körberg, 13. Tommy har även barnen Anton Körberg, 43, och Erlend Körberg, 26, sedan tidigare.

Tommy Körbergs kärlekssaga med Anne-Charlotte

Än idag sprudlar kärleken för paret och Tommy har tidigare berättat om sin teori till varför han tror att äktenskapet hållit i alla dessa år.

Annons

– Det gäller ju att vänskapen sitter kvar. Äktenskap brukar ju inte spricka i brist på kärlek utan i brist på vänskap, har Tommy tidigare sagt till Aftonbladet.

Men något som kanske inte så många visste om är att Tommy och Ann-Charlotte faktiskt är kollegor! Hon är nämligen hans manager.

– Det går bra att arbeta ihop. Anne-Charlotte är ju så vänlig och charmar sönder alla. Den förmågan har inte jag, har han tidigare sagt till Icakuriren.

Under de senaste två åren har Tommys karriär däremot kantats av hjärtproblem. Det var strax efter inspelningarna av Så mycket bättre 2020 som Tommy insjuknade. Körberg trivdes som fisken i vattnet under inspelningarna av musikprogrammet och han fick även en vän för livet, nämligen Benjamin Ingrosso, 24.

Tommy Körbergs firande efter hjärtproblemen

Insjuknandet ledde till att Tommy tvingades till akut hjärtoperation och fick tillbringa nästan hela hösten 2020 på sjukhus.

Annons

– I början när jag låg där då kunde jag få väldigt morbida tankar. Jag tror till och med att jag skrev ett testamente, berättade Tommy senare när han gästade Hellenius hörna.

Som tur är kom Tommy på benen igen och nu är spelningarna i full gång igen! Alla som tittade på Let's dance 2022 kommer nog inte glömma hans mäktiga framträdande i semifinalen.

Med andra ord är glädjen stor över att det är bättre på hälsofronten. Men det är inte det enda som Tommy kan fira. I år fyller han nämligen 74 år och detta ska givetvis firas med familjen!

För Nöjeslivet avslöjar hustrun Anne-Charlotte nu att det däremot blir ett lugnt firande med de allra närmaste på plats.

– Vi i familjen kommer samlas från olika håll och träffas. Det blir ett lugnt firande, säger hon.

FOTO: Pontus Lundahl/TT, Karin Törnblom/TT

Annons